Walter Zenga este cel care a depus actele de divorț. Vedeta vrea o separare rapidă și fără scandal, chiar din Dubai, conform informațiilor obținute, în exclusivitate, de Fanatik.ro. Zvonurile despre despărțirea dintre Water şi Raluca Zeng circulă pe internet din luna august.

Italianul s-a mutat singur și are o echipă de avocați

Walter Zenga a decis să se mute singur, într-un apartament de lux din Emirate. Faimosul antrenor și-a angajat și o echipă de avocați. Nu mai există cale de împăcare, iar divorțul este iminent.

Raluca Zenga dorea să rămână în mariaj, pentru că întotdeauna s-a mândrit cu „renumele” de Zenga și a vrut să păstreze în continuare același statut. Relația s-a degradat puternic în ultima perioadă, cei doi soți nemaifiind prieteni nici măcar la nivel de Instagram.

Walter și Raluca Zenga încă locuiesc în aceeași casă

În ciuda faptului că nu mai locuiesc în Dubai în aceeași casă, fostul mare portar este topit după copii, Walter Jr. (9 ani) și Samira (11 ani), pe care îi vizitează aproape zilnic. Motivele despărțirii s-au conturat în timp. Apropiații cuplului invocă distanțele dintre cei doi și lipsa tot mai acută a comunicării, îndeosebi de când cu pandemia de coronavirus. Tehnicianul a avut mai multe angajamente în ultimii ani, de curând a demisionat și de la Cagliari, fiind obligat, prin natura meseriei, să pună mii de kilometri între el și familie.
La rându-i, Raluca era mai mereu plecată în diferite excursii pentru promovarea blogului personal de călătorii, în locații exotice ca India, Sri Lanka sau Africa, unde nu și-a luat aproape niciodată soțul. Coincidență, mai mereu când Walter revenea în Dubai, Raluca “fugea” instant cu treabă!

Mai mult, la ultimele discuții în contradictoriu, Zenga i-ar fi reproșat frumoasei soții că și-a făcut “un anturaj greșit” și că a devenit prea mondenă, scrie fanatik.ro.
Cert este că ambii părinți își iubesc nespus copiii, ar face orice ca aceștia să nu sufere, dar rarele momente din ultima vreme, când au reușit să fie împreună precum o familie, se pare că nu au mai fost de ajuns.

Walter și Raluca nu mai formează o familie din 2018

Walter și Raluca Zenga nu mai formează o familie din 2018, relația lor fiind fardată cu fericire doar pentru ochii opiniei publice. În fapt, cei doi erau separați deja sentimental…
Din pozele de pe Instagram postate cu generozitate de Raluca, tatăl dispăruse de foarte mult timp, fotografiile prezentându-i doar pe mamă și copii în ipostaze fericite.

„Am reușit să-i fac soțului meu un cadou cu adevărat special. De ziua lui, pe 28 aprilie, se lansează cea mai frumoasă carte a primăverii, una cu poveşti de dragoste ale vedetelor, scrisă de Ioana Mandache. Am avut privilegiul de a scrie propriul nostru capitol, sunt guest-writer-ul de la final care vine cu o istorisire originală, infuzată de romantismul și autenticitatea care ne caracterizează în cuplu”, declara Raluca în 2016. Iar în urmă cu câteva luni, atât Raluca, cât și Walter negau separarea și intenția de divorț.

Andreea Bălan l-a dus pe noul iubit la concertul ei din Alexandria. Cum l-a pregătit înainte

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri