Fiul lui Adrian Mutu, îndrăgostit nebunește de o fată de 17 ani. Cine este și cu ce ocupă superba Mara

Fiul lui Adrian Mutu, îndrăgostit nebunește de o fată de 17 ani. Cine este și cu ce ocupă superba Mara
Fiul fostului internțional român este îndrăgostit lulea. Mario, fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu, iubește cu patimă o adolescentă în vârstă de 17 ani.

Pentru că lucrurile sunt foarte serioase între ei, cei doi iubiți s-au și mutat împreună. Mara este fata pe care a cunoscut-o pe Instagram și despre care a spus în cadrul unui interviu că este cântăreață.

Deși s-au cunoscut pe rețelele sociale, Mario Mutu spune că fiecare i-a cunoscut pe părinții celuilalt, ceea ce explică faptul că nu este vorba despre o joacă.

„Este iubita mea. A fost o postare, dar acum nu mai este doar o postare. Pe Instagram i-am dat eu mesaj. Am văzut-o creață, mai focoasă. Am zis: „Hai să văd și eu ce e de ea.” O lună. Două luni. Trei luni. Și în viața anterioară am fost împreună”, a spus fiul antrenorului celor de la Rapid despre noua sa iubită.

Mario Mutu locuiește cu familia fetei

Cei doi îndrăgostiți sunt nedespărțiți, cu atât mai mult cu cât și locuiesc împreună, în aceeași casă cu familia fetei.

„Avem mai multe opțiuni, dar stăm împreună. Par lucrurile grăbite în fața altora, dar la noi sunt naturale. Poate din afară spun că suntem de două luni împreună și deja ne-am mutat, dar așa s-au întâmplat lucrurile. A fost natural. S-a întâmplat. Suntem bine. Mă înțeleg bine și cu fratele ei, și cu taică-su și cu maică-sa”, a explicat Mario Mutu.

„Mama a zis că e frumoasă”

Mara este pasionată de muzică, însă se află la început de drum. Mario o susține din tot sufletul și o încurajează să-și urmeze visul. Și dacă el i-a cunoscut familia, a fost musai ca și Mara să o cunoască pe Alexandra Dinu. Maria i-a prezentat mamei sale iubita în oraș, la un local unde au mers să mânânce. După întâlnirea celor două, fiul lui Adrian Mutu a spus că s-au înțeles bine și că au vorbit numai ele.

 

Mama a zis că e frumoasă. S-au cunoscut. Am ieșit și am mâncat ceva. Eu stăteam pe telefon. Se înțeleg bine. Sfaturi mi-a dat, chiar sfaturi bune. Maică-mea nu este doar maică-mea, este ca o soră. Mama spune doar să-mi fie bine. Nu doar legat de Mara, în general. Da, vorbeau numai ele și am zis să… m-am simțit în plus”, a mai spus tânărul.

La rândul ei, Mara a declarat că relația cu Mario este una profundă, chiar dacă se cunosc de două luni, a simțit că îl știe de-o viață.

„Am fost împreună toată viața sufletește, pentru că ne înțelegem prea bine. În două zile, zici că îl știam de 17 ani”, a spus tânăra.

Foto: instagram