Fiul lui Mircea Badea și-a pus tatăl pe drumuri – Exclusiv

Fiul lui Mircea Badea și-a pus tatăl pe drumuri – Exclusiv
Când era mic, tatăl său celebrul îl alinta „purciuc”. Acum Vlad Badea e băiat mare, merge la școală și e obsedat de mașini. Așa de tare, încât își pune celebrul tată pe drumuri.

Carmen Brumă și Mircea Badea au devenit părinți în mai 2014. Realizatorul TV Mircea Badea și Carmen Brumă se iubesc de mai bine de 20 de ani. Cei nu se gândesc să se căsătorească, și nici nu  își mai doresc alt copil. Anii au trecut rapid, iar fiul lor a crescut mult, acum e elev în clasa I.

De când a venit pe lume puștiul, tatăl s-a lăudat cu el. Dar nu prea l-a arătat pe „purciuc” lumii. Pe măsură ce creștea, Mircea Badea a dezvăluit din pasiunile copilului. Acesta e obsedat de mașini. Ba mai mult. Vlad este o enciclopedie în materie de mașini, cunoaște numeroase detalii din domeniul auto, dar și despre diferitele branduri de mașini existente pe piață.

Dacă vede o mașină, puștiul știe exact nu doar marca, ci și anul în care a fost lansat modelul respectiv. Toamna aceasta, Carmen Brumă s-a lăudat cu fiul ei și cunoștințele din domeniul auto ale acestuia. Într-un video realizat de mama lui pe Instastory, Vlad explică detalii despre autoturismele care le ies în cale pe stradă.

Mircea Badea, pus pe drumuri de fiul său

Zilele acestea, Mircea Badea a fost pus pe drumuri de către fiul său Vlad. Realizatorul TV a dezvăluit cum s-a ajuns aici. La insistențele puștiului, ei au primit spre testare o mașină. E vorba de una autohtonă. Pentru că fiul lui Mircea Badea a vrut să se convingă cum e. Având pe cine să semene convingător, i-a făcut program tatălui său.

„Vlad e foarte interesat de mașini, așa că urmărește vloguri de profil. A vrut sa verifice informațiile despre noul Duster. Am sunat la @serusauto și iată-ne! Să văd cum mă descurc atunci când o sa vrea sa testeze Ferrari Purosangue…”, a scris Mircea Badea într-o postare de pe Instagram. El s-a fotografiatcu fiul său lângă mașina ce urmau să o testeze.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre