Fiul lui Pablo Escobar trage un semnal de alarmă și critică ferm „narco-cultura”. „Mă simt mult mai bogat decât tatăl meu, deoarece sunt un om liber”

Fiul lui Pablo Escobar trage un semnal de alarmă și critică ferm „narco-cultura”. „Mă simt mult mai bogat decât tatăl meu, deoarece sunt un om liber”
Invitat de municipalitatea din Santiago de Chile la un Consiliu pentru transparenţă, Sebastian Marroquin susține că nici un tânăr nu ar trebui să-i calce pe urme tatălui său.

Fiul lui Pablo Escobar deplânge glorificarea „narco-culturii” promovată de media și seriale precum „Escobar, baronul răului”. El susține că nimeni nu trebuie să-i calce pe urme tatălui său, care nu s-a bucurat niciodată de nimic. „Tatăl meu nu ar trebui să fie înfăţişat ca o poveste de succes, pentru că nu a ajuns niciodată să se bucure de nimic. (…)

Astăzi, la 30 de ani de la moartea sa, Pablo Escobar generează mai multe informaţii decât în timpul vieţii sale „, a afirmat joi fiul fostului baron al drogurilor Pablo Escobar. De asemenea, fiul lui Escobar susține că în prezent „mulţi tineri îmi scriu spunând: am văzut filmul, am văzut serialul şi vreau să fiu ca tatăl tău”.

S-a declarat favorabil legalizării consumului de droguri

Moștenitorul lui Pablo Escobar a mai menționat că în acest moment e prieten cu copiii traficanților de droguri care erau dușmanii tatălui său. De asemenea, susțien că le-a cerut iertare sutelor de victime ale acestuia. Pe de altă parte, Sebastian Marroquin spune că odată ce va fi legalizat consumul de droguri ar putea fi pus capăt traficului, întrucât „toată maşina prohibiţiei a generat acest context”.

Și-a schimbat numele după moartea lui Pablo Escobar

În anul 1993 după ce Pablo Escobar, liderul cartelului din Medellin a fost ucis de forțele de securitate, fiul său avea 16 ani. După acest moment greu, acesta și-a schimbat numele din Juan Pablo Esobar în Sebastian Marroquin. Alături de familia sa s-a refugiat la Buenos Aires.

Pablo Escobar avea o simpatie deosebită pentru hipopotami

Criminal fără scrupule, Pablo Escobar a considerat totdeauna că cea mai mare avere este familia sa. Unul dintre cei mai periculoși interlopi din toate timpurile și-a început cariera pe străzile din Medellin furând pietre funerare, pe care le vindea apoi contrabandiștilor.

Idol pentru unii, personaj sinistru pentru alții, timp de șapte ani a fost inclus în topul celor mai bogați oameni ai lumii. El avea și un mare avantaj față de miliardarii lumii, pentru că nu plătea taxe nici un cent. Fascinat de animalele exotice, pe domeniul său se aflau de la girafe la elefanți, struți dar și hipopotami, animale pe care le iubea foarte mult.

Recomandarile noastre