Fiul lui Pepe s-a făcut șmecher de tot. Să vedeți ce știe să facă! – Exclusiv

Fiul lui Pepe s-a făcut șmecher de tot. Să vedeți ce știe să facă! – Exclusiv
Pepe și Yasmine s-au ales cu un năzdrăvan de băiat. Micul Junior le aduce zâmbetul pe buze în fiecare minut din viață.

După divorț, Pepe a reușit rapid să își refacă viața. Și, pe lângă fiicele pe care i le-a dăruit prima sa nevastă, Raluca, noua soție l-a făcut tată de băiat. Fiul lui Pepe și al Yasminei s-a născut în iunie, anul trecut, cu puțin timp înainte ca și fosta a doua soție a lui Pepe, Raluca Pastramă, să devină ea însăși mamă, cu noul ei soț, Ibrahim. Raluca are o fetiță.

De când a venit pe lume fiul său, Pepe nu și-a mai încăput în piele de mândrie și bucurie. De altfel, el a anunțat venirea copilului pe scenă, în timpul unui concert.

Cum îi atrage Junior atenția mamei sale când se trezește și e singur

Alături de Pepe și fiul lor, Yasmine e cea mai fericită mămică. Nu are încă 30 de ani și își strânge în brațe fiul pe care îl are cu bărbatul vieții ei. E absolut încântată de năzdrăvăniile copilului și nu de puține ori îl filmează și dezvăluie tot ce face pe rețelele sociale. Ultima năzdrăvănie: micul Junior nu plânge și nu țipă când vrea atenția mamei, ci o caută în camera de luat vederi de la aparatul care îi monitorizează somnul, în pătuț. Puștiul știe să se ridice în picioare în pat și să ceară atenție, interacționând cu camera.

Calcă de mic pe urmele celebrului său tată, care se simte excelent în lumina reflectoarelor.

Fiul lui Pepe e pasionat deja de box și de muzică

Pepe e și el încântat de minunea sa de fiu. De mic îl învață cu melodiile sale. Iar puștiul e mare fan. În plus, știe să țină deja microfonul în mâini, însă cel mai mult îi plac mănușile de box. Așa cum Rețete și Vedete a relatat, Pepe a făcut box în tinerețe.

Iar acum se antrenează deseori la sacul de box, având unul instalat chiar și în curtea casei. Prin urmare, micul Junior a fost învățat de mic cum se țin pumnii ca să lupte ca un profesionist. Iar una din mănușile tatălui e jucăria lui preferată.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre