Fiul Luminiței Anghel are planuri mari. Din ce a ajuns să trăiască acum fiul artistei

Fiul Luminiței Anghel are planuri mari. Din ce a ajuns să trăiască acum fiul artistei
David Pușcaș a luat o hotărâre importantă: vrea să facă ceva bun cu viața lui. Și să aibă și o anume meserie.

Fiul adoptat al Luminiței Anghel nu mai vrea să se facă de râs. E pus pe lucruri mari și de data asta nu va mai da înapoi.

Fiul Luminiței Anghel se pune pe treabă. Ce meserie vrea să aibă în viitor

Mama sa e una dintre cele mai iubite și mai apreciate cântărețe din România, dar fiul nu i-a călcat pe urme, din păcate. Până acum, pentru că David Pușcaș dă vestea cea mare și spune că e mai hotărât ca niciodată să devină un om apreciat. La 22 ani, după multe scandaluri cu Luminița Anghel și episoade cu droguri, David a luat viața în piept.

Și vrea să le demonstreze tuturor ce poate să facă. Pentru început, el reușește să-și plătească chiria, pentru că locuiește într-o garsonieră din Capitală. Și asta pentru că are un loc de muncă.

Lucrează de acasă pentru un site

În acest moment, David lucrează de acasă pentru un site, iar banii câștigați îl ajută să se întrețină. Pe de altă parte, tânărul a explicat că nu mai ține legătura cu mama de ceva vreme și nu prea crede în vreo împăcare.

„Am ce mânca, am cu ce să mă spăl”

„Lucrez de acasă, la un site. Este bine, iau salariu, mă ajută să îmi plătesc chiria, să am ce mânca, să am cu ce să mă spăl. Cu mama nu am mai vorbit deloc, de ceva timp, nu știu dacă există cale de împăcare între mine și ea, este incert totul. Mi-am propus să fac, în viitorul apropiat, anumite cursuri speciale pentru televiziune.

Ele sunt sigur că mă vor ajuta să ajung acolo unde îmi doresc. Și asta datorită profesorilor buni care sunt. După aceea, mă voi gândi pe ce anume să merg: ori reporter, ori prezentator îmi doresc să fiu, însă iau totul cu pași mici și siguri”, a declarat David.

Sursă foto: tacataca, click