Fiul senatoarei Diana Șoșoacă a fost fugărit de poliție. Tânărul a rămas fără permis

Fiul senatoarei Diana Șoșoacă a fost fugărit de poliție. Tânărul a rămas fără permis
Ziua de 17 septembrie nu a fost deloc una plăcută pentru fiul senatoarei Diana Șoșoacă. Acesta a urcat la volan, dar când a fost somat de poliție să oprească, a fugit.

Urmărire ca în filme între poliție și fiul senatoarei Diana Șoșoacă. În final, acesta a fost obligat să oprească.

Fiul senatoarei Diana Șoșoacă a fost fugărit de poliție. Tânărul a rămas fără permis

Pe Drumul Național 1, fiul senatoarei Șoșoacă a fos somat de poliție să oprească mașina, dar el nu a acceptat și a accelerat și mai mult. Din nefericire pentru el, a dat de accesul într-o proprietate privată și a fost obligată să oprească motorul. Când a fost pus să sufle în fiolă, polițiștii au descoperit că avea 0,23 mg alcoolemie alcool pur în aerul expirat. În consecință, va plăti o amendă de 1885 lei, rămânând și pieton pentru o perioadă de patru luni.

Bărbatul a fost testat și cu aparatul drug test

„În această dimineață, în jurul orei 7:55, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN1, în zona intersecției cu DJ 101-Balotesti, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu a oprit.

Polițiștii rutieri au procedat la urmărirea autoturismului, iar după o distanță de aproximativ 300 m au reușit să-l oprească. Conducătorul autovehiculului, respectiv un bărbat, în vârstă de 20 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind negativ la consumul de substanțe psihoactive.

În cauză, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 1885 lei, iar ca sancțiune contravențională complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce, pe o perioadă de 120 de zile”, se arată într-un comunicat al Poliției. Rebel din fire, nu e pentru dată când fiului senatoarei i se ia permisul.

Lăsați dosarele penale pe care vreți să i le faceți băiatului meu, că nu merge

Anul trecut, senatoarea a avut o reacție necontrolată pe contul de socializare. Șoșoacă a povestit atunci că a primit un telefon, în care i s-a spus că i se va înscena un dosar penal fiului ei pentru „trafic de droguri” sau „băgate tipe pe filiera lui”. „Vai de capul lor! Ăștia nici nu știu ce-i așteaptă. Atâta vă spun, băieți: luați labele de pe copiii mei!

Lăsați dosarele penale pe care vreți să i le faceți băiatului meu, că nu merge! Copilul ăla e un copil cuminte. Dacă văd că se atinge cineva de el… o să vedeți ce o să vi se întâmple. O să răspundeți din toate punctele de vedere”, a spus Șoșoacă.

Sursă foto: redactia