Flick și Denisa Filcea, țepuiți la botez de o ucraineancă. „Am realizat cu disperare că…”

Flick și Denisa Filcea, țepuiți la botez de o ucraineancă. „Am realizat cu disperare că…”
Cu aproape o lună în urmă, Flick și Denisa și-au creștinat fetița. Un moment de mare bucurie, care s-a terminat însă cu nervi și probleme.

Pe 14 august Denisa și Flick și-au botezat micuța, dar au rămas fără fotografii. Iată care a fost motivul.

Flick și Denisa Filcea, țepuiți la botez de o ucraineancă. Ce au făcut cei doi soți

Fotograful ales de Flick și Denisa să facă pozele la botezul fetiței le-a creat mari probleme celor doi. Dar și daune la care nu s-ar fi așteptat niciodată. Este vorba de o ucraineancă, pe care Denisa susține că a ajutat-o în nenumărate rânduri, ba chiar i-a oferit și posibilitatea să lucreze cu multe branduri. La botez însă, aceasta i-a pozat de câteva ori, apoi a dispărut.

De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, ea le-a mai cerut și bani celor doi ca să le dea puținele poze pe care le-a făcut. Cei doi soți au rămas înmărmuriți și, pentru că nu aveau fotografii de la un asemenea eveniment important au decis să cheme un alt fotograf. Cei doi s-au îmbrăcat în aceleași haine și astfel au rămas cu ceva amintiri. Denisa le-a spus totul fanilor, cerându-și scuze că nu a putut posta pozele la momentul potrivit.

„Am avut o experiență cum nu doresc nimănui”

„Postăm cu întârziere fotografiile de la botezul Evei și asta pentru că am avut o experiență cum nu doresc nimănui… Fotografiile acestea sunt de fapt făcute a doua zi după eveniment când am realizat cu disperare că fetița mea nu va avea fotografii cu mami și tati de botez, așadar ne-am îmbrăcat din nou la fel toți și am chemat un alt fotograf.

„Colac peste pupăză, ne-a și șantajat vreo două săptămâni”

Pe scurt fotograful pe care l-am ales pentru botez a refuzat să ne mai facă poze când am ajuns acasă de la biserică și efectiv s-a luat și s-a dus…(am vrut eu să fac un bine și am ales o fotografa ucraineană). Colac peste pupăza ne-a și șantajat vreo două săptămâni că dacă nu îi mai dam 250€ în plus fată de cât plătisem deja pentru servicii neprestate complet, va șterge și puținele poze pe care le făcuse la biserică… Morala: facerea de bine …. (continuați voi)”, a scris Denisa Filcea pe Instagram.

Sursă foto: instagram