Vlăduța Lupău, primele informații despre botezul bebelușului. Ce rochii va purta artista la marele eveniment

Vlăduța Lupău, primele informații despre botezul bebelușului. Ce rochii va purta artista la marele eveniment
Cu doar o lună în urmă a devenit mămică cu acte în regulă, iar acum Vlăduța Lupău se pregătește de botez.

Vlăduța Lupău își ține mereu fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Bebelușul va fi botezat curent și va avea parte de o petrecere pe cinste.

Vlăduța Lupău, primele informații despre botezul bebelușului. Ce rochii va purta artista la marele eveniment

Luna august 2022 a fost un moment special pentru Vlăduța Lupău care și-a împlinit visul cu ochii, devenind mamă. Ea a reușit să revină la silueta pe care a avut-o înainte de a fi însărcinată, ceea ce o face extrem de fericită. În plus, au început pregătirile pentru creștinarea celui mic.

Pe contul său de instagram, artista le-a povestit fanilor că se ocupă în acest moment de rochiile pe care le va purta la botez, pentru că vrea să arate perfect. „Merg la București. Astăzi mă ocup de rochii. De ce rochii? De rochiile de botez. Oficial încep pregătirile pentru botez.”, le-a mărturisit Vlăduța Lupău fanilor ei, pe InstaStory.

Rochiile vor fi o surpriză pentru toată lumea

Cântăreața a mărturisit că va schimba mai multe rochițe în ziua botezului, dar nu vrea să le arate nimănui, pentru că vrea să fie o surpriză. „Aș vrea să vă arăt rochiile pe care o să le am la botez, că o să fie nu doar una, însă dacă vi le arăt, nu o să mai fie surpriză. Dar o să fie wow! Abia aștept!”, a mai spus artista.

În scurt timp, se va muta în casă nouă

Vlăduța și soțul său au început construcția la noua casă acum un an și în scurt timp urmează să se mute. „Mobila este făcută toată la comandă, iar designul este făcut de o echipă profesionistă”

“Am venit la casă, unde nu am mai ajuns de două săptămâni și ceva. Și sunt foarte entuziasmată de cum s-a transformat totul în interior. Cred că în foarte puțin timp o să ne și mutăm. O să vă arăt mici chestii, pentru că sunt foarte încântată și eu. Să nu mă întrebați detalii, mobila este făcută toată la comandă, iar designul este făcut de o echipă profesionistă.

Ador ușile, sunt din furnir. Bucătăria nu este gata. Blatul mesei este din cuarț. În living mai avem de lucrat la scara interioară. În grădină este deja plantat un copac”, a spus Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Sursă foto: instagram