Florin Călinescu a avut dreptate! Ceva se întâmplă la PRO TV

Florin Călinescu a avut dreptate! Ceva se întâmplă la PRO TV
Cu numai câteva zile în urmă vedeta a anunțat că părăsește postul de televiziune care l-a consacrat „pe sticlă”. Cunoscutul om de televiziune spunea atunci că la PRO TV s-au pierdut ideile care au constituit brandul.

Florin Călinescu a avut dreptate, ceva se întâmplă la PRO TV. Miercuri, departamentul de comunicare al postului TV a anunțat că emisiunea Ce se întamplă, doctore? Ce era difuzata de luni pana vineri, în cadrul Stirilor PRO TV matinale și duminica, de la 10:00, nu va mai face parte din grila de programe PRO TV, începând din aceasta toamna. Postul de televiziune a decis să renunțe la serviciile Oanei Cuzino, după o colaborare întinsă pe aproape două decenii.

„De-a lungul timpului, emisiunea a adus în fața oamenilor subiecte interesante despre educația medicală, cu explicații din partea specialiștilor, care au avut ca scop prevenția și îndemnarea oamenilor pentru adoptarea unui stil de viață sănătos. Îi mulțumim Oanei Cuzino că, timp de 18 ani, a fost alături de telespectatori cu fiecare ediție prezentată și cu materialele care au venit în ajutorul celor de acasă. Îi urăm numai bine pe mai departe și mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale”, informează PRO TV.

Florin Călinescu a avut dreptate

Una din marile vedete ale postului de televiziune, actorul Florin Călinescu, explica, zilele trecute, că problemele care l-au determinat să plece țin de noul management. „Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul manegment al PRO TV. Deci, si la „Românii au talent“. Detalii, mai încolo”, a anunțat Florin Călinescu, duminică, 18 iulie. Ulterior, vedeta a oferit declarații jurnaliștilor care l-au contactat.

„Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature. Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există.

Nu am obosit de atâta PRO TV pentru că atunci când mă duc la muncă eu nu mă uit la siglă. Este curios pentru mine pentru că pot să-mi închipui doar eu. Era un lucru făcut de la început pentru un telespectator pe care nu îl cunoșteam, dar îl știam și asta a făcut să țină ani de zile. Acum este vorba doar despre puterea unui brand de telecomandă care merge dintr-o inerție. De altfel, fisurile au început să apară pe ici pe colo”, a explicat actorul într-o emisiune.

Sursa foto: PRO TV

Andreea Antonescu a spus adevărul. Cu ce se ocupă fostul soț

Recomandarile noastre