Florin Călinescu pleacă supărat de la Pro Tv. Adio, „Românii au talent!”. Ce spun telespectatorii și postul tv

Florin Călinescu pleacă supărat de la Pro Tv. Adio, „Românii au talent!”. Ce spun telespectatorii și postul tv
Ceva s-a întâmplat la Pro Tv dacă actorul Florin Călinescu a anunțat că încetează orice colaborare cu postul la a cărui construcție a pus umărul alături de Adrian Sârbu, fostul patron.

Anunțul făcut de Florin Călinescu pe pagina lui de Facebook nu lasă loc de interpretări. Vedeta este clar nemulțumită de colaborarea cu actuala conducere a postului. Explicațiile vor veni mai târziu, așa cum precizează Călinescu.

Mesajul este scurt:

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul manegment al PROtv. Deci, si la” Românii au talent “. Detalii, mai încolo”, a anunțat Florin Călinescu, duminică seara, la ora 22.00.

În 30 de minute de la postare, avea deja 425 de comentarii, iar 2.300 de fani își exprimaseră regretul prin emoticoane.

Comentariile sutelor de fani sunt foarte dure la adresa conducerii postului care nu a fost în stare să păstreze un om de valoarea lui Florin Călinescu. De asemenea, sunt multe critici privind și alte emisiuni aflate în grila televiziunii.

Câteva comentarii acide

„E pierderea lor! Sper din suflet Maestre că sunteți dv bine și sănătos! Mă înclin cu respect”

„Maestre, sunteti prea Mare pt atatea minti mici de acolo…astept cu nerabdare sa va regasesc intr un format de show care sa va recunosca valoarea!sanatate si respect!”

„Ce e azi pro tv ….mai ales sportul cu mironica . .cred si eu ca au pierdut undeva profesionalismul si era si timpul sa sara Calinescu din barca …vor urma si altii cu caracter !”

„Bună seara nea Florine! Sincer îmi pare rău dar îți respect dorința. Pentru mine ramai acelasi om spontan cu idei frumose, constructive și de viitor. Sunt alături de tine si te susțin. Numai de la Facebook să Nu te retragi pentru aici ai foarte mulți prieteni și susținători!”

„Sunteti o mare pierdere pt PRO TV. Si pentru noi, cei care va urmaream vorbele pline de substrat si de haz neaos romanesc. Pierd televiziunile oameni valorosi si raman cu tot felul de caricaturi penibile! Va respectam si va admiram, Maestre”
„Pacat! Pacat pentru ProTv , mare pacat și ptr mulți dintre noi care poate urmaream Romanii au Talent doar pentru dumneavoastră , pentru atmosfera destinsa pe care ați creat-o tot timpul”.
„Pai gata, s a dus sarea și piperul la emisiune. Slab management. Făceam orice sa nu plecați din echipa.. orice”.
Reacția PRO Tv la anunțul lui Florin Călinescu
„Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au transmis, la solicitarea Click!, reprezentanții stației PRO Tv.

Recomandarile noastre