Florin Călinescu a dat marea lovitură. Iată data la care revine într-un show incendiar!

Florin Călinescu a dat marea lovitură. Iată data la care revine într-un show incendiar!
A părăsit scaunul de jurat al emisiunii Românii au talent, acum va fi văzut cu propriul său show. Când începe.

Simpaticul Florin Călinescu va distra telespectatorii într-o emisiune pamflet, cu invitați din diverse domenii. Pe Prima TV.

Florin Călinescu a dat marea lovitură. Revine într-un show incendiar

Fostă vedetă ProTV, Florin Călinescu, s-a reorientat. Actorul nu a stat mult pe tușă după ce a plecat de la emisiunea Românii au talent. Acum va avea propriul show, pe Prima TV. Emisiunea va debuta pe data de 19 octombrie și urmează să fie difuzată de trei ori pe săptămână, respectiv marți, miercuri şi joi, de la ora 20:00.

„Va aduce şi o serie de păreri şi opinii care vor face ca telespectatorul să aibă o altă perspectivă a actualităţii”

„Florin Călinescu Show” este un pamflet de la care nu vor lipsi invitaţi din diverse domenii – politică, sportiv, monden, social şi artistic -, momente de muzică live, susţinute de orchestra condusă de compozitorul Virgil Popescu, dar şi magicieni, cântăreţi, dansatori, acrobaţi şi actori de stand-up.

Florin Călinescu revine în televiziune cu un show care va binedispune, va informa, dar va aduce şi o serie de păreri şi opinii care vor face ca telespectatorul să aibă o altă perspectivă a actualităţii”, au declarat reprezentanții Prima TV într-un comunicat.

Premiu de 10.000 de euro

În noul show, Florin Călinescu va intra în direct cu telespectatorii într-un concurs, cu premii în bani și obiecte. Iar norocosul care va câștiga premiul în bani, va fi mai bogat cu 10.000 de euro. Pe de altă parte, cele mai talentate persoane prezentate în emisiune vor fi votate de telespectatori prin SMS, iar în final va fi ales un câștigător.

Din descriere, formatul seamănă cu emisiunea-concurs pe care Florin Călinescu a făcut-o cu ani mulți în urmă la postul Tele 7 abc, acum dispărut din peisajul vizual. Vom vedea dacă este așa sau nu. Oricum, Florin Călinescu e un actor și om de televiziune creativ și s-ar putea să intre rapid pe culoarul concurenței.

De ce e plecat Călinescu de la ProTV

După ce și-a anunțat plecarea de la ProTV, actorul a subliniat că nu s-a mai regăsit în noul format al postului. În plus, acesta a acuzat că se cerea profit cât mai mare și calitate cât mai puțină. Călinescu a fost protagonistul mai multor proiecte de televiziune la PRO TV. Cel mai savuros rămâne serialul umoristic Tanti Florica.

Sursă foto: miscareaderezistenta, instagram