Florin Răducioiu a ajuns de la Monaco în casa unui politician condamnat

Florin Răducioiu a ajuns de la Monaco în casa unui politician condamnat
Fostul internațional care a jucat și a marcat pentru cele mai bine cotate echipe din Europa, în perioada tinereții sale, are o viață cât se poate de ciudată. După ce a divorțat de soția sa, a ajuns să se iubească cu fosta soție a unui politician cunoscut, care a fugit în Italia ca să scape de pușcărie.

Florin Răducioiu a ajuns să trăiască în casa unui politician condamnat fugit în Italia, cu fosta soție a acestuia, din care riscă însă să fie evacuați. Imobilul aparține pe jumătate lui Marian Zlotea, fost europarlamentar PDL și fost președinte al Autorității Naționale Sanitară Veterinară și Siguranța Alimentelor (ANSVSA), foarte apropiat al președintelui Traian Băsescu, o vreme.

Zlotea a fost condamnat la 8 ani și jumătate de închisoare într-un dosar de corupție, dar, ca să scape, a fugit în Italia. Acolo, a cerut un proces „corect”, iar Tribunalul din Bologna a anulat mandatul de extrădare din România. E o adevărată modă pentru românii români condamnați să fugă în Italia, unde cer azil politic și eventual ispășirea pedepsei în această țară.

Florin Răduciou a avut performanțe de neegalat în fotbalul mondial

În vârstă de 52 de ani, Florin Răducioiu este considerat unul dintre cei mai buni atacanți din istoria României. El  a câștigat Liga Campionilor cu AC Milan în 1994 și este singurul român care a bifat meciuri și goluri în toatele cele 5 campionate de top din Europa (Italia, Spania, Anglia, Germania și Franța). Doar doi fotbaliști cu goluri marcate în campionatele de top menționate există în lume, Răduciou și muntenegreanul Stevan Jovetic.

Fosta mare glorie a fotbalului european se iubește în prezent cu Andreea Albăstroiu, fosta soție a lui Marian Zlotea. Mai mult decât atât, cei doi locuiesc în casa fugarului, pe care ANAF vrea să o scoată la licitație, conform dezvăluirilor exclusive făcute de ProSport.

De la Monaco, Răducioiu a ajuns în casa fostului soț al iubitei sale

Conform sursei citate, în perioada de glorie fotbalistică, „Marele blond” a deținut case pe malul lacului Como și la Monaco. Sursele ProSport dezvăluie însă că fostul elev al lui Mircea Lucescu și Fabio Capello a avut mari probleme financiare în ultimii ani și a ajuns să trăiască din salariile adunate de la Dinamo și apariții TV (inclusiv spoturi publicitare). Acesta e contextul în care a ajuns să se mute în casa iubitei, după ce a divorțat de soția sa, în 2018. Cei doi au avut o căsnicie întinsă pe 23 de ani, și doi copii.

La un an după ce a revenit în România, Florin Răducioiu a întâlnit-o pe Andreea Albăstroiu. În acel moment, ea lucra la Milano, ca secretar economic, la Biroul de Promovare Comercial-Economică (BPCE) al Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri. Se pare că a fost dragoste la prima vedere între ei, apoi, fostul fotbalist a convins-o să se repatrieze și ea, pentru a putea conviețui împreună.

ANAF vrea să le scoată casa la vânzare, pentru a recupera datorii

Andreea ocupă în acest moment un post de funcționar public în cadrul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, poziție care este, momentan, suspendată, mai arată sursa citată.

Florin Răduciou și iubita sa, Andreea Albăstroiu, locuiesc într-o casă care îi are ac proprietari pe femeie și pe fostul ei soț, fugarul condamnat Zlotea. De mai mulți ani, ANAF încearcă să recupereze o datorie de aproximativ 55.000 de euro de la Zlotea și a pus sechestru pe casă, încercând să scoată imobilul la licitație.

Problema este mai complicată deoarece, după divorț, Zlotea și actuala iubită a lui Florin Răducioiu, nu au apucat să facă partajul bunurilor, astfel încât amorezii riscă să fire scoți în stradă, dacă autoritățile reușesc să vândă casa la licitație.

Sursa ftoo: Instagram, GSP.ro