Florin Ristei a făcut burtică. Artistul a povestit cine l-a adus într-o asemenea situație

Florin Ristei a făcut burtică. Artistul a povestit cine l-a adus într-o asemenea situație
Când a văzut pentru prima dată pe scenă la X Factor s-a îndrăgostit pe loc și de atunci Florin și Naomi au devenit de nedespărțit.

Florin și Naomi sunt suflet pereche și au vorbit despre marele eveniment. Când vor spune da cei doi îndrăgostiți.

Florin Ristei a făcut burtică. Artistul a povestit cine l-a adus într-o asemenea situație

Florin Ristei și Naomi sunt un cuplu invidiat de multă lume. Cei doi s-au cunoscut la X Factor, unde celebrul cântăreț era jurat, iar când a văzut-o pentru prima dată pe frumoasă mulatră, s-a îndrăgostit pe loc. La rândul său, Naomi a fost cucerită de artist și a decis să rămână în România.

Cu ceva timp în urmă, cei doi s-au și logodit în secret, iar acum au vorbit pentru prima dată de căsătorie. „Noi ne-am logodit demult, dar petrecerea o să o facem când simțim!”, a declarat Florin Ristei, pentru Click.

Naomi, o gospodină desăvârșită

Ce l-a atras la Naomi? „Energia senzațională pe care o are, pe care o avem împreună, setul de principii și de valori, mintea deschisă și pozitivă, faptul că înțelege și simte muzica și orice are legătură cu arta și că putem vorbi absolut orice. Și, bineînțeles, că e frumoasă!”, a mai spus Ristei.

Și, binînțeles, și faptul că e o gospodină desăvârșită. De altfel, cei doi au fost prezenți în emisiunea Chefi la cuțite, unde Naomi i-a fermecat pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu cu un preparat extraordinar, iar aceștia au pus-o să aleagă între cuțitul de aur pentru invitați și cel negru.

„Naomi, ai două variante. Cu asta se încheie aici, ca invitat special. Sau cu ăsta, vei continua ca și concurent și poate vrei să încerci să câștigi marele premiu”, i-au spus chefii. Logodnica lui Florin Ristei a decis să ia cuțitul negru și să meargă mai departe în etapa următoare a concursului.

„Îmi place gulașul și ciorba”

Mulatra a găsit un fantastic pui marocan cu couscous și a mărturisit că e îndrăgostită de gulașul românesc și de ciorbă. „Mâncarea din România este bună, gustoasă. Îmi place gulașul, ciorba. Sarmalele sunt bune.”, a dezvăluit Naomi Hedman. În aceeași emisiune, Ristea a mărturisit că Naomi gătește extraordinar, iar acest lucru se vede pe el, pentru că a făcut ceva burtică.

Sursă foto: a1