Acum Florin Ristei e jurat la X Factor, iar în fiecare dimineață e prezent în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani. A apărut de curând ca să dea un suflu nou emisiunii. Mai cu umor, mai cu un cântec, parcă e mai multă viață în platou.

Vineri dimineață, telespectatorii Antenei 1 au avut o surpriză. Ristei și Dani s-au transformat în Lady Gaga și Bradley Cooper și au refăcut momentul celor doi de la Oscar.

Au interpretat piesa Shallow, cu Ristei travestit în Lady Gaga și cântând la pian. Dacă Dani a făcut playback, Florin Ristei a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai mari voci din România din tânăra generație.

Florin, balerina „fulg de nea”

Dacă majoritatea fanilor lui Florin Ristei știu că el și-a început cariera muzicală și s-a făcut remarcat cu trupa de copii „Amicii”, foarte puțini știu care a fost prima oară când s-a travestit. La dat în vilieag învățătoarea sa de la o școală din Galați, orașul în care a copilărit artistul.

“La o serbare aveam nevoie de o fetiţă. Puneam în scenă dansul fulgilor de nea. O «actriţă» s-a îmbolnăvit. Ce să fac? Am vorbit întâi cu mama lui Florin şi apoi cu el. El avea părul lung, aşa că i-am făcut o fustiţă şi a participat la dansul fulgilor de nea. A ieşit nemaipomenit!”, a povestit învăţătoarea Anica Năstase într-un interviu, cu ani în urmă.

Ea îşi amintea cu drag de elevul ei, despre care spune că era perseverent şi nu și-a neglijat școala. “Se vedea că muzica este pasiunea lui. Era micuţ şi lucra ore în şir la vioară, la chitară. Faptul că a fost mai apoi şi într-o trupă nu i-a afectat performanţele şcolare. Mergea la concerte în Bucureşti şi îşi făcea temele în tren sau în maşină. Niciodată nu a venit cu lecţii nefăcute pe motiv că a avut concert”, a dezvăluit învăţătoarea Anica Năstase.

Ristei s-a trezit cu chiloții iubitei în cap

De puțin timp, Florin Ristei a făcut publică relația sa cu Naomi Hedman (29 de ani), o tânără de culoare pe care a cunoscut-o la X Factor. A petrecut cu ea, la sfârșitul lui octombrie, o minivacanță la munte și a postat de acolo câteva fotografii. Într-una a imortalizat-o pe Naomi în timp ce se relaxa într-un jacuzzi și privea pădurea de brazi din apropiere. Ieri, însă, a urmat una mai „fierbinte”.

Cântărețul a postat pe Instagram o poză în care el cântă într-o întregistrare tv, iar iubita aruncă cu niște chiloți din dantelă neagră spre capul lui de pe ecran.

Tensiuni între Andreea Bălan și George Burcea. Cântăreața, foarte afectată pe patul de spital

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri