Andreea Bălan a trecut prin încercări grele în ultima perioadă, dar continuă să fie o luptătoare. După ce a fost la un pas de a-și pierde viața atunci când a dat naștere pentru a doua oară, urmat și un divorț. Acum cântăreața a ajuns din nou pe patul de spital, având probleme în zona abdominală.

Din fericire, medicii au rezolvat problema, iar acum cântăreața este ținută sub tratament și supraveghere, după cum ea a comunicat pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan le duce dorul fetițelor

Cântăreața a postat pe contul de Facebook două fotografii cu fetița ei, Ella, semne că îi lipsește și așteaptă cu nerăbdare să revină acasă. Micuța apare ținând în mână un buchet de flori făcute din hârtie, la grădiniță.

„Flori pentru mami făcute de Ella la grădi. Păstrez cu sfințenie toate desenele și tot ce face ea în fiecare zi la grădi cu mânuțele ei mici și abia aștept să văd ce a meșterit în această săptămână”, a scris Andreea Bălan pe contul de Facebook.

Cum a reaționat George Burcea după ce a aflat de starea de sănătate a Andreei Bălan

Așa cum am scris atunci când Andreea a ajuns la spital, de starea ei s-a interesat și fostul soț, George Burcea, după ce au apărut știrile în presă. Un apropiat al cântăreței a declarat acest lucru, dar a spus și că Tiberiu Argint este cel care e „aproape sufletește” de Andreea. Acum a povestit chiar George că, imediat după ce a ieșit din izolare, și-a dorit să le revadă pe micuțele Ella și Clara. Astfel, actorul a început să sune atât pe telefonul Andreei cât și al mamei artistei și al bonei. Acesta susține, conform sursei desprevedete.ro, că niciuna nu a dorit să îi răspundă.

Fostul concurent de la FERMA a apelat-o inclusiv pe Andreea Antonescu de la care a încercat să scoată informații. Pentru a reusi să intre cumva la fetițe, actorul s-a dus val-vârtej în fața casei, însă nu a avut vreo izbândă în acest sens. „Ultima dată când am vorbit mi-a zis să îmi fac testul Covid după ce ies din carantină, fără test nu mă primește și cam atât. Apoi nu mi-a mai răspuns, am aflat din presă, la rândul meu, ce s-a întâmplat, nu știam nici că a fost operată, nici că se simțea rău.” a declarat actorul.

George Burcea și Andreea sunt încă în proces de divorț care în mod evident se tergiversează în această perioadă din cauza pandemiei.

Biserica din Anglia contra Guvernului. Cardinalul catolic, revoltat de noile reguli impuse, cere „permisiunea închinăciunii”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri