Fosta Primă Doamnă a Franței a umilit-o pe Meghan Markle. Ce consecințe au avut cuvintele Carlei Bruni

Fosta Primă Doamnă a Franței a umilit-o pe Meghan Markle. Ce consecințe au avut cuvintele Carlei Bruni
Carla Bruni are o părere foarte proastă despre Meghan Markle și a spus-o cu voce tare. Internauții însă, au taxat-o pe fosta primă doamnă a Franței.

Carla Bruni a lăsat să se înțeleagă că Meghan este principal vinovată pentru faptul că prințul Harry a renunțat la Familia Regală.

Fosta Primă Doamnă a Franţei a comparat-o pe Meghan Markle cu fosta soţie a lui John Lennon. Așa cum Yoko Ono a fost pionul principal în destrămarea celebrei trupe Beatles, tot așa și Meghan l-ar fi despărțit pe Harry de familia sa.

Internauții însă, au făcut-o  pe Carla Bruni „rasistă” și i-au atras atenția că și-a permis prea multe când a spus, voalat, că și-a influențat partenerul de viață. Și unii critici au lovit-o pe Carla Bruni și au compart-o cu Svengali. E vorba personajul negativ din romanul „Trilby” al lui George du Maurier.

„Serios, de ce tolerați rasismul și susțineți retorica urii?”

„Nu este amuzant. De ce ai posta ceva atât de insensibil? Serios, de ce tolerați rasismul și susțineți retorica urii? Meghan a fost subiectul mai multor amenințări cu moartea în ultimii ani, Yoko a fost amenințată cu mulți ani în urmă, iar apoi John a fost ucis… Această postare dezvăluie multe despre tine… și este dezamăgitor.”, i-au spus internauții Carlei Bruni.

„Mă întristează să te văd că ai ajuns la un nivel atât de scăzut”

„Acest lucru este lipsit de respect și rasist față de femeile de culoare. Te iubesc atât de mult, încât mă întristează să te văd că ai ajuns la un nivel atât de scăzut pe platforma ta de socializare. Carla Bruni, o femeie albă, continuă să dea vina pe WOC (femei de culoare) pentru alegerile pe care le fac partenerii lor albi”, au spus alți internauți.

Carla Bruni, asemănată cu un clovn

Un utilizator a mers și mai departe și a comparat-o pe Carla Bruni cu un clovn. „Din punct de vedere istoric, i-am acordat mult mai mult credit Carlei Bruni. Nu a fost meritat. Atunci când li se oferă ocazia de a face pe clovnul, majoritatea femeilor albe profită de ea. La fel cum Yoko nu a avut nimic de-a face cu destrămarea trupei Beatles (la naiba, toate grupurile se destramă la un moment dat), Meg nu a avut nimic de-a face cu alegerea lui Harry.”, a spus internautul.

Recomandarile noastre