Fosta soție a lui Elton John e neagră de furie. Nu mai vrea să-l vadă!

Fosta soție a lui Elton John e neagră de furie. Nu mai vrea să-l vadă!
Fosta soție a unui celebru cântăreț a luat  decizie radicală împotriva acestuia. Nu mai vrea să-l vadă și nu mai vrea ca acesta să se poată apropia de ea. 

Fosta soție a lui Elton John, a deschis o acțiune în instanță împotriva artistului britanic. Ea cere un ordin de restricție împotriva cântărețului, după 32 de ani de la pronunțarea divorțului.

Renate Blauel și Elton John, 73 de ani, au fost căsătoriți patru ani, în perioada 1984 – 1988, când încă artistul nu își asumase foarte clar orientarea sexuală, deși încă din 1976 declarase într-un interviu că îi plac deopotrivă bărbații și femeile. Acum a ajuns să ceară un ordin de interdicție împotriva acestuia.

Deși a depus actele săptămâna trecută, momentan nu este clar motivul. Deseori, scrie presa britanică, astfel de solicitări au legătură cu chestiuni ce țin de viaţă privată ori de dezvăluirea de informații ori imagini personale.

Informațiile au fost confirmate de avocatul lui Renate Blauel și spune că ”speră să rezolve problema în particular şi amiabil”. De partea cealaltă, reprezentanții lui Elton John nu au comentat încă pe marginea subiectului. Elton John a divorțat de Renate Blauel în 1988, iar ea a stat departe de presă în tot acest timp.


Știți de când mănâncă omenirea Bundincă de Ciocolată? Vă dăm rețeta

Ghici ce româncă are inel ca al Printesei Diana!


Cei doi s-au cunoscut în 1983, când Elton John înregistra  albumul ”Two Low For Zero”, pe care sunt incluse single-urile  celebre precum: I’m Still Standing şi „I Guess That’s Why They Call It The Blues. Renate Blauel, care fusese însoțitoare de zbor, se angajase într-un studio de înregistrări. Un an mai târziu, cei doi s-au căsătorit în Australia.

Familie perfectă: John, David și doi copii

Artistul a dat puține detalii despre mariajul cu Renate în cartea sa autobiografică ”Me”. După divorțul celor doi, Elton John a revenit asupra declarației date în trecut  revistei Rolling Stone că este bisexual, şi a spus că se simte ”chiar confortabil să fie homosexual”.

A abordat ocazional subiectul primului mariaj pe contul de Instagram, ultima dată în 2017. ”Am vrut ca ea să fie parte din vieţile noastre şi noi, parte din a ei, într-un fel. Dar a refuzat şi nu am forţat. Trebuie să respect ce simte”, spunea muzicianul care, din 2014 e căsătorit cu David James Furnish, acum în vârstă de 57 de ani, regizor de origine canadiană, fost executiv în publicitate, bărbat pe care l-a cunoscut în 1993, cu ocazia unei petreceri pe care cântărețul a dat-o la reședința sa.

Cuplul are și doi copii, dinainte de oficializarea relației, născuți în 2010 și 2013, pentru care au apelat la mame surogat, iar în legătură cu aceștia a și invitat-o pe fosta sa soție în vizită, să îi cunoască.

Sursa foto: Instagram / Br.andon4335 și Elton John