Ghici ce româncă are inel ca al Printesei Diana!

Ghici ce româncă are inel ca al Printesei Diana!
O româncă se poate declara cea mai fericită femeie. A primit inel fix ca al prințesei Diana. E tratată ca o prințesă de iubitiul ei, iar acum a apărut și dovada cu safire și diamante.

Mara Bănică, jurnalista de la Acces Direct, a primit inelul. Era și timpul, ar putea spune gurile rele, vedeta are deja 44 de ani. Acestora le spunem că nu e un inel oarecare. Jurnalista a fost cerută de soție de iubitul ei, iar inelul pe care l-a primit este de-a dreptul spectaculos. Nu a fost nici pe departe o cerere romantică. Nu au zburat porumbei albi și nici nu au fost covoare din petale de trandafiri. Jurnalista a povestit totul.

”Am primit un inel și cam atât. Nu mă așteptam, a fost o surpriză. Eu am probat acest inel anul trecut în Africa de Sud. Cred că de acolo este luat și acum mi l-a dat. A zis ”uite, să ai și tu ceva pe mână, să se vadă că ești a mea”. Nu s-a pus în genunchi. L-a scos din buzunar. Nu mi-a venit să plâng. Am dormit bine”. Și fiul ei știa de inel, însă a păstrat surpriza.

Bijuteria poartă numele „Lady Diana” pentru că e același model pe care l-a primit Prințesei Diana de la Prințul Charles, când s-au logodit: este din aur, decorat cu diamante și safire.


Justin Bieber disperat de fane. Pentru ce le dă în judecată

Soarele poate distruge coronavirusul? Ce au descoperit americanii


Mara Bănică a debutat în presă la Soti TV, în 1994, apoi a lucrat la Ziua. A revenit după câțiva ani în televiziune, la Realitatea TV, apoi a fost corespondent special la Național TV și ulterior la Kanal D, iar apoi a ajuns la Antena 1.  A fost corespondent de război pe fronturile din Irak, Afghanistan, Kosovo. De asemenea a relatat de la  sau despre eliberarea Fâșiei Gaza sau atententele de la Londra. Are un fiu de 9 ani, Dima.

Dincolo de cariera jurnalistică serioasă, Mara Bănică a ținut prima pagină a tabloidelor, în urma unui scandal de pomină, cu fostul iubit. Acesta a amenințat-o că va face publică o imagine ”indecentă”, dar jurnalista i-a luat-o înainte și a postat singură fotografia, pe Facebook. A fost protagonista mai multor scandaluri cu tentă sexuală, iar un filmuleț intim a devenit public.

Reacția vedetei a fost promptă: ”Se făcea că eu mă iubeam cu Silviu Andrei. Și cum stăteam noi, așa, noaptea, în pat, jucam rummy, bridge, uneori fazan, poate spre dimineață telefonul fără fir. Nu, cum să facem dragoste? Sau sex? Sau sex oral el mie, eu lui? Bah nene, bah! Nu doar că am caracter să spun ca da, eu sunt în filmulețul ăla, dar guess what?

Cu iubitul meu, în patul meu, pe muzica mea, fac dragoste fix cum îmi place! Asta pentru puritanii ăia care și cand se onanizeză o fac îmbrăcați și cu lumina stinsă! BTW, Silviu, diseara te fac un șah?”, a scris jurnalista, la momentul respectiv, pe o rețea socială.

Vedeta are un nou iubit, de naționalitate germană, pe care însă nu îl expune. Sunt de notorietate fotografiile celor doi din vacanța din Africa de Sud, în care bărbatul, care apare în fotografiile postate de jurnalistă pe social-media, poartă mască.

Sursa foto: Instagram / Mara Bănică