Fosta soție a lui Phil Collins vinde din casă. Are 5.000 de pantofi

Fosta soție a lui Phil Collins vinde din casă. Are 5.000 de pantofi
Celebrul Phil Collins a avut succes enorm pe întreaga planetă, dar nu și în dragoste. A scăpat cu greu de fosta soție, Orianne Cevey. Aceasta își vinde lucruri din casă. Are 5.000 de pantofi.

Fosta soție a lui Phil Collins, Orianne Cevey, va scoate la licitație discurile muzicianului, haine, bijuterii și cei 5.000 de pantofi.

Fosta soție a lui Phil Collins vinde din casă

Fosta soție a lui Phil Collins, Orianne Cevey, continuă să-i facă viața grea celebrului artist. A anunțat că va vinde bunurile în mijlocul bătăliei lor legale, scrie foxnews.com.

Se pare că Orianne Cevey a amenințat că va vinde până și unele dintre discurile de aur ale muzicianului și mai multe premii premii, potrivit Page Six.

Nu numai atât, va cere prețuri derizorii, între 100 și 1.000 de dolari. 10% din bani vor intra în contul unei fundații.

Printre altele, fosta soție a lui Phil Collins vinde la licitație unele dintre gențile ei Chanel, haine, bijuterii și ceasuri Rolex.

Reprezentantul ei a spus presei: „Se mută într-o casă mai mică și scapă de unele dintre hainele și bijuteriile pe care nu le mai poartă.

Adică, la urma urmei, are 5.000 de perechi de pantofi singuri și doar doi picioare. Nu le poate purta pe toți!”, scrie aceeași sursă.

Conacului lui Phil Collins de 33 de milioane de dolari din Miami

Fosta a lui Phil Collins se ”luptă” de 15 ani

Phil Collins și Cevey s-au căsătorit în 1999 și au avut doi copii împreună, Matthew și Nicholas.

S-au despărțit inițial în 2006 și ea ar fi primit la divorț 46,7 milioane de dolari în 2008.

În 2016, cuplul s-a reunit, dar nu s-au recăsătorit niciodată.

Anul trecut, fostul cuplu a ajuns la un acord parțial în lupta lor juridică în curs.

Fostul solist al trupei Genesis, în vârstă de 69 de ani, se luptase pentru a prelua controlul asupra conacului său de 33 de milioane de dolari din Miami.

Orianne Cevey, în vârstă de 46 de ani, ar fi ocupat-o împreună cu noul ei soț.

În octombrie, avocatul lui Collins, Jeffrey D. Fisher, a spus că Cevey și noul ei soț, Thomas Bates, au fost de acord să plece până la jumătatea lunii ianuarie.

La începutul lunii octombrie, Orianne Cevey s-a despărțit de Phil Collins printr-un mesaj apoi a plecat la Las Vegas și s-a căsătorit cu iubitul ei muzician.

Noul cuplu s-a întors la Miami și ar fi refuzat să părăsească conacul. Ba, a și angajat patru gardieni înarmați pentru a patrula proprietatea.


Phil Collins nu mai scapă de fosta soție. Cum încearcă să o dea afară din conac

Phil Collins și-a luat flit prin SMS de la fosta. Ce i-a putut scrie Orianne

Recomandarile noastre