În 2018, Bianca îl scoatea în lumina reflectoarelor pe noul ei iubit – un tânăr din Marea Britanie, care pretindea că e foarte bogat, pe nume Tristan Tate. Cu o atitudine arogantă, Tate se afișa în mașini foarte scumpe și pe la petreceri exclusiviste. Diva s-a despărțit destul de repede de englez, cu scandal, motivul fiind „lipsa de respect cu care a tratat-o”, susțin surse din anturajul blondei. Aceleași surse susțin că Tate era proprietar de fimă de videochat și ar fi vrut ca și blonda să presteze, din dragoste pentru el.
Tristan Tate a intrat într-un con de umbră de când nu mai formează un cuplu cu Bianca Drăgușanu, însă ieri a fost ridicat de mascați pentru lipsirea de libertate a unei americance în vârstă de 21 de ani. O dată cu el a fost săltat și fratele său, Andrew Tate, pentru complicitate sechestrare de persoane.
Tânăra sechestrată de frații Tate în vila lor din Voluntari a fost ademenită de aceștia prin metoda loverboy, apoi pusă să facă videochat, spun surse. Fata, pe nume Emma Gabbey a venit din SUA în România crezând că aici o așteaptă o veritabilă poveste de dragoste, mai spun acestea.
Americanca a alertat Ambasada Americii când a văzut în ce situație a intrat, nefiind lăsată să părăsească vila fraților Tate.
Biroul de Securitate Diplomatică din cadrul Ambasadei SUA la București a sesizat Poliția Ilfov, care la rândul său a sesizat DIICOT. Fata în vârstă de 21 de ani a fost eliberată și plasată într-un centru de protecție. Alături de tânără a mai fost găsită o fată, de aceeași vârstă, însă nu e clar dacă aceasta era acolo de bună voie sau, la fel ca și americanca, sechestrată.
Tânăra a mai fost implicată în probleme, în trecut
Fata găsită în vila fraților Tate a mai avut nevoie de ajutorul autorităților și în trecut, în SUA. În urmă cu patru ani, Emma Gabbey a dispărut de acasă. Pe atunci avea doar 16 ani, iar poliția din Daytona Beach, Florida, a pornit în căutarea ei. Familia fetei a colaborat la acel moment cu mai multe asociații non profit de căutare și salvare a persoanelor dispărute. Anunțul încă se mai găsește pe rețelele sociale.
Ambasada Americii în România anunță că a crescut numărul infracțiunilor asupra cetățenilor din SUA
Pe site-ul Ambasadei SUA apare un anunț în care cetățenii americani sunt informați că România e un loc tot mai periculos pentru ei.
„Deşi cele mai multe infracţiuni în România nu implică confruntări violente, a avut loc a creştere a numărului de infracţiuni în care victimele au avut de suferit. Delictele comise împotriva turiştilor (furturi, jafuri, furturi din buzunar, sau înşelăciuni) sunt o problema în creştere în România. Grupuri organizate de infractori sau hoţi operează în staţiile de tren, trenuri, garniturile de metrou şi autobuzele din marile oraşe. Mai multe furturi şi atacuri au avut loc în trenuri de noapte, inclusiv în compartimente închise. Călătorii care folosesc taxiuri trebuie să comande taxiul de la o firma autorizată, să se asigure că maşina are aparat de taxat, sau să cadă de acord asupra sumei de plata înainte de a se urca în taxi, pentru a evita suprataxarea. Schemele de schimburi de bani îndreptate împotriva turiştilor au devenit o problemă comună în România. Unele dintre aceste scheme sunt sofisticate, implicând persoane care pozează în poliţişti în haine civile ce acostează o potenţială victimă, arată rapid o aşa-zisă legitimaţie, şi cer paşaportul şi portofelul victimei. În multe cazuri, aceşti hoţi au reuşit să sustragă paşapoarte, cărţi de credit şi alte documente personale. În cazul pierderii sau furtului paşaportului, trebuie anunţată imediat poliţia locală sau ambasada.”, se arată în anunț.
Frații Tate au făcut milioane din videochat
„Cobra Tate”, fratele lui Tristan Tate, Andrew, deține un mega-studio de videochat în Los Angeles și, după cum se pare, și-a deschis filială și în propria casă, în Voluntari. Tate a deschis și el un studio, într-o zonă centrală din Capitală. Iar în județul Brașov, frații au înființat două afaceri care au ca domeniu de activitate agricultura.
CITEȘTE MAI MULT DESPRE AVEREA CELOR DOI BRITANICI, AICI! „Misterioșii frați Tate. Au făcut o avere de milioane din videochat”
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook