Fostul iubit al lui Kim Kardashian a dovedit că iubrirea lor e istorie. Gestul lui Pete Davidson a pus tot Hollywoodul pe jar

Fostul iubit al lui Kim Kardashian a dovedit că iubrirea lor e istorie. Gestul lui Pete Davidson a pus tot Hollywoodul pe jar
Nouă luni. Atât a durat povestea de iubire dintre Kim Kardashian și cel care a intrat în viața ei după divorțul de Kanye West. Suficient ca iubitul să se certe cu ex-ul vedetei, dar și să își tatueze corpul cu semnele dedicate ei.

În perioada în care Kim Kardashian făcea pereche cu comediantul Pete Davidson acesta  da demonstrat dragostea pe care i-o purta cu tatuaje. După nouă luni însă relația nu am mai mers iar fiecare și-a văzut de viață. La scurt timp comediantul și-a găsit o altă jumătate. Acesta se iubește acum cu modelul Chase Sui Wonders și tocmai au plecat într-o vacanță însorită. Cei doi au parte de o escapadă romantică în Hawaii. Cei doi sunt teribile de îndrăgostiți, practic nu își mai iau mâinile unul de pe altul. Și se sărută pasional într-una, după cum reiese din imaginile surprinse pe plajă de paparazzi.

Pete Davidson, schimbare de look și iubită  nouă

Cu această ocazie s-a observat și că Pete Davidson, odată cu noua iubită., și-a schimbat și stilul. Acesta  abordează o nouă coafură blond platinat, completată cu buline roz neon, albastre și verzi. Dar marea schimbare de look e altundeva. Comediantul, arată Page Six, a dezvăluit și că tatuajele sale dedicate lui Kim Kardashian au dispărut. Vedeta din „Meet Cute”, în vârstă de 29 de ani, este celebru pentru că și-a tatuat corpul în semn de omagiu pentru iubita sa de atunci, făcându-și mai multe tatuaje care făceau referire la Kardashian și chiar la copiii ei. Toate acestea au fost șterse acum.

Tatuajele dedicate lui Kim Kardashian au dispărut complet

În octombrie, vedeta a fost fotografiată cu un bandaj deasupra claviculei stângi, unde se afla tatuajul  cu inscripția „My girl is a lawyer”, ceea ce a dus la speculații că ar fi făcut tratamente cu laser pentru a îndepărta tatuajele, iar fotografiile din Hawaii confirmă îndepărtarea, tributul adus lui Kim Kardashian nefiind vizibil nicăieri.

Poate că cea mai extremă dedicație pentru Kardashian a fost cuvântul „Kim”, pe care fostul star din „Saturday Night Live” îl avea marcat pe piept, dar și acesta a dispărut, în ciuda unei cicatrici slabe vizibile în mijlocul tatuajului său cu un câine. În primăvara anului trecut, Kardashian a dezvăluit pentru Ellen DeGeneres că iubitul ei și-a făcut acest tatuaj din cauza caracterului său permanent, spunând că Davidson i-a spus: „Nu vreau să pot scăpa de el sau să îl acopăr, iar eu am vrut să fie acolo ca o cicatrice pe mine”.

A dispărut și tatuajul „KNSCP”, care purta inițialele copiilor lui Kim Kardashian, și pe care Pepe Davidson și-l făcuse pe gât.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre