Fostul ministru căsătorit cu o asistentă TV și-a schimbat look-ul. Vrea să fie în tendințe

Fostul ministru căsătorit cu o asistentă TV și-a schimbat look-ul. Vrea să fie în tendințe
S-a săturat „de corupție și vrăjeală”, așa că fostul ministru a candidat și pentru Primăria Capitalei, dar Nicușor Dan i-a luat-o înainte.

Fostul ministru pentru mediul de afaceri în guvernul Mihai Tudose e un bărbat fericit. Cu ce se ocupă acum.

Photos: © WTO/ Cuika Foto

Politicianul căsătorit cu o asistentă TV și-a schimbat look-ul. Vrea să fie în tendințe

Criticat de unii, adulat de alții, Ilan Laufer a avut planuri pentru București. Iar când a candidat la Primăria Capitalei a susținut că până la vârsta lui a realizat „mai multe proiecte și a creat mai multe locuri de muncă decât toți contracandidații săi la un loc, în administrația publică, dar și în mediul privat!”. N-a fost să fie, dar asta nu înseamnă că Ilan s-a culcat pe o ureche…

Până la politică, Ilan e foarte ocupat de aspectul său și a decis să respecte tendițele 2022: plete bălaie, a la Jason Momoa… Sau alții.

Astfel, se numără printre foarte puținii bărbați din politică, care au curaj să-și poarte părul lung.

„Astăzi este prima voastră zi de naștere”

Mai presus de politică însă, Ilan a fost binecuvântat de Dumnezeu cu gemeni, care și-au sărbătorit prima zi de naștere din viața lor. Motiv pentru care tăticul a postat o fotografie cu ei, la care a adăugat câteva cuvinte din suflet. „La mulți ani Nathaniel și Davina. Azi este prima voastră zi de naștere. Tati va iubește și va fi mereu alături de voi.

Doamne, Ție îți mulțumesc zilnic pentru binecuvântarea pe care ai adus-o familiei noastre”, a spus Ilan.

Internauții au fost plăcut impresionați nu doar de micuți, ci și de noul look al politicianului.

„Nu-mi închipuiam să am așa două comori”

Davina și Nathaniel s-au născut prematur, dar sunt sănătoși și mai ales năzdrăvani, spre marea bucurie a lui Ilan și a frumoasei sale soții, fosta vedetă tv, Alina Laufer. „Este cea mai mare bucurie a vieții mele, nu  îmi închipuiam niciodată. Cu toții ne dorim, sperăm, visăm, dar să am așa două comori, chiar nu îmi inchipuiam. (…)

Cu siguranță, Davinuța e mai cuminte. Davina, fetița. Și Nathaniel, băiețelul… nu că e năzdrăvan, el e trompeta casei. De fiecare dată ne dă trezirea, când se trezește el le dau de mâncare amândurora, el dă semnalul. (…) Nathaniel este un nume care mie mi-a plăcut foarte mult, își are originea din ebraică. Iar Davina este ales de Karina, de fetița noastră, este femininul de la David”, a mărturisit Alina Laufer, fostă asistentă TV la Antena Stars.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre