Foto. Andreea Marin are o nouă siluetă. De data aceasta se vede clar diferența

Foto. Andreea Marin are o nouă siluetă. De data aceasta se vede clar diferența
Zâna surprizelor le-a făcut cu adevărat o mare surpriză fanilor săi. Vedeta iubită de milioane de români și-a etalat noua siluetă, și se vede transformarea.

În vara anului trecut, la  gala Premiile „Femeia anului”, eveniment desfășurat în hotelul Sheraton din București, cunoscuta și iubita vedetă de televiziune a venit îmbrăcată într-o rochie mulată de culoarea fildeșului, care i-a pus în valoarea formele. Iar la momentul respectiv, așa cum s-a văzut în filmările și fotografiile evenimentului, o arătau pe vedetă cu forme mai degrabă rubensiene. Pe lângă bustul generos, burtica vedetei era perfect vizibilă.

Andreea Marin avea forme pline vara trecută

Andreea Marin e cunoscută ca o adevărată gospodină, aceasta gătește în bucătăria casei sale cu multă pasiune. După trei căsătorii care nu au mers, vedeta trăiește  o frumoasă poveste de dragoste. Povestea de iubire pe care o trăiește de cinci ani cu Adrian Brâncoveanu pare tot ce și-au dorit amândoi. Nu a fost dragoste la prima vedere, ci o poveste care s-a conturat în timp. Chiar dacă sunt foarte discreți, recent Andreea a postat câteva fotografii cu cei doi în care pur și simplu radiază de fericire la brațul iubitului său.

În trecut, Andreea Marin a mai fost căsătorită cu Cristian Gheorghiță, apoi cu Ștefan Bănică junior și, ulterior, cu fizioterapeutul Tuncay Öztürk.

Andreea Marin a ținut dietă și a slăbit 20 de kilograme

Între timp, Andreea Marin a ținut să își reintre în forma care a consacrat-o. Ea a slăbit frumos, iar acum etalează o noua siluetă, superbă.  Recent, ea a le-a dezvăluit fanilor care e dieta pe care a urmat-o pentru a slăbi nu mai puțin de 20 de kilograme.

Noua siluetă a Andreei Marin

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine! Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi.

Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii și alunele. Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des. Gimnastica de dimineață, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep”, a povestit Andreea Marin pe Facebook.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre