FOTO EXCLUSIV! Iată unde a fost Elon Musk, de fapt, de Halloween! Nici nu s-a apropiat de România

FOTO EXCLUSIV! Iată unde a fost Elon Musk, de fapt, de Halloween! Nici nu s-a apropiat de România
A fost un weekend incendiar, în care presa din România a anunțat, pe surse, că Elon Musk va petrece la Castelul Bran alături de cei mai mari afaceriști ai lumii și a unor actrițe de top, precum Angelina Jolie. Din păcate, știrea a fost falsă.

Rețete și Vedete a prezentat în repetate rânduri sensibilitatea informațiilor venite „pe surse” care susțineau că multimiliardarul Elon Musk va petrece Halloween-ul la Castelul Dracula din Bran. Stilista Dana Budeanu, care adesea cunoaște interesele din spatele acestor știri false a dinamitat știrea, spunând că Elon Musk vine în România așa cum și ea s-a măritat.

Elon Musk și administrația Bran, atitudine ciudată

În vâltoarea știrilor publicate de mass media, în care se prezenta „ce a mâncat Musk la Bran” și „ce femei i-au ținut companie”, chiar și surse din Ministerul Afacerilor Interne a transmis presei că știrea e falsă și patronul Twitter nu a pus piciorul în țara noastră.

Totodată, administrația Castelului Bran nu a dezmințit nicio secundă știrea, bucurându-se publicitate gratuită. Nici Elon Musk nu s-a grăbit să comenteze, deși știrea venirii lui la Bran a fost în toate aceste zile nr. 1 în trending pe platforma pe care o deține, Twitter.

Totodată, în această dimineață, Elon Musk a pus capăt mascaradei, arătând unde își petrece, de fapt, Halloweenul. La New York, alături de mama sa.

Musk și mama lui, Maye, s-au costumat de Halloween și s-au fotografiat în casa de la New York.

Astfel, zvonul a fost pus la pământ. Musk nu a venit în România.

Petrecerea de la Bran se ține anual și adesea vin bogătași din SUA

Castelul Bran a intrat în urmă cu mai bine de 15 ani într-un circuit turistic pe linie directă cu Statele Unite. Petrecerea de Halloween de la Bran este deja tradițională pentru americani, lucru arhicunoscut de cei care locuiesc în zonă. Tot localnicii spun că nu e primul an în care bogații surpiniști de camerele presei le calcă prin stațiune.