Site-urile Evenimentul zilei și Capital, creșteri de trafic în octombrie. Cifră spectaculoasă și pentru „bebelușul” Rețete și Vedete

Site-urile Evenimentul zilei și Capital, creșteri de trafic în octombrie. Cifră spectaculoasă și pentru „bebelușul” Rețete și Vedete
Cele două ziare online mari ale Editurii Evenimentul și Capital, cu vechime în piața media de peste 27 de ani, au înregistrat creșteri ale traficului în luna octombrie. Cel mai nou site al EEC, cu profilul unei publicații tip magazin - Rețete și Vedete - a înregistrat o creștere spectaculoasă după 4 luni de la apariție.

SATI a publicat astăzi cifrele de trafic ale site-urilor auditate din România. Site-urile de știri au crescut, în octombrie, dar tot aici există și o surpriză: Cancan.ro a pierdut 37 de milioane de afișări în doar o lună, adică mai mult de 50%. Adevarul.ro a avut o creștere importantă, în timp ce site-urile de sport au scăzut.

Evenimentul zilei a urcat o poziție în clasamentul site-urilor de știri și crescut cu peste 250.000 de cititori unici în octombrie față de septembrie, până la 4.846.478 de persoane, și cu peste 10% la numărul de afișări, articolele EvZ.ro fiind citite de 44.866.212 ori în octombrie.

Capital.ro, de asemenea, a urcat o poziție în topul unicilor, devansând playtech.ro, cu 6.519.063 de cititori și 53.039.279 de afișări în luna octombrie. Capital a câștigat două poziții în top, cu un plus de aproximativ 3 milioane de afișări față de septembrie.

De asemenea, o creștere importantă a înregistrat site-ul adevarul.ro, de la 39 de milioane la 45 de milioane de afișări.

Evoluția site-urilor de pe lângă televiziuni

Digi24.ro redevine lider în clasament, având o creștere substanțială a numărului de afișări, de la 76 de milioane în septembrie, la 90 de milioane în octombrie.

În schimb, digisport pierde mai mult de 11 milioane de afișări, de la aproximativ 83 de milioane la 71 de milioane de afișări în octombrie.

StirileProTV își continuă trendul descedent început luna trecută, însă îl mai temperează la o scădere de doar 5 milioane de afișări, spre deosebire de luna trecutî când înregstrase un minus de 13 milioane de afișări față de august.

Cancan, același număr de unici, la afișări cu 50% mai puține

În ceea ce privește numărul de unici, supriza lunii vine de la adevarul.ro, care trece pe locul 2, cu 7,8 milioane de unici, în creștere față de luna trecută cu un milion de unici, cifră care, în termeni de unici lunari este foarte mult.

Trebuie precizat faptul că site-ul cancan.ro, aflat pe primul loc în rândul site-urilor mondene, a păstrat aproximativ același număr de unici (3,6 milioane) deși numărul de afișări s-a înjumătățit. Cancan.ro, care se afla pe locul 4 în clasamentul afișărilor în luna septembrie, cu 71.655.700 de afișări, se află în octombrie pe locul 14, cu 34.620.562 de afișări, o prăbușire de peste 50% reprezentând un minus de 37 de milioane de afișări.

Un alt site care a înregistrat o scădere importantă este observatornews.ro, care a pierdut circa 12 milioane de afișări și peste un milion de unici lunari.

Site-ul Rețete și Vedete al Editurii Evenimentul și Capital, conform cifrelor oferite de google, a înregistrat din nou creștere după 4 luni de la apariție, în octombrie, având peste 655.000 de unici și aproape 2 milioane de afișări (1.984.744).

Bogatul actor George Clooney se luptă ca un teatru de lângă conacul lui să nu moară

Recomandarile noastre