Fotografia rușinoasă pe care Speak o vrea ștearsă definitiv. Tu ai văzut-o?

Fotografia rușinoasă pe care Speak o vrea ștearsă definitiv. Tu ai văzut-o?
Pe Speak îl îndrăgesc mulți. E cântăreț, producător muzical și vloger de succes. Acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste și, dacă va fi să aibă copii, știe deja ce nume le va pune.

Recent, îndrăgitul artist a uimit pe toată lumea cu două declarații. El a recunoscut că e convins că actuala lui iubită, Ștefania, este „aleasa”. Dar a povestit și despre fosta lui iubită. Cu mai bine de cinci ani în urmă, Speak și Adelina Pestrițu formau „cuplul de aur” din showbizul românesc.

Nimeni nu și-a putut explica de ce s-au despărțit cei doi, deși gura lumii a spus că artistul moldovean ar fi călcat strâmb cu o domnișoară. Pe de altă parte, prietenele Adelinei bârfeau că Speak nu era nici de departe bărbatul perfect.

Fotografiile pe care Speak nu vrea să le mai vadă

Cert este că acum Speak e de nerecunoscut în comparație cu modul în care se prezenta prin 2012. Pe atunci, îndrăgitul personaj cântărea nu mai puțin de 106 kilograme. Vă puteți imagina una ca asta? Aproape că se rostogolea, spune el. Artistul ar vrea ca fotografiile din perioada respectivă să dispară, să nu le mai găsească nimeni, niciodată. Însă noi avem una, rătăcită!

Artistul ajunsese la aceasta greutate din pricina faptului ca mânca haotic.

Speak a avut un moment de sinceritate, în trecut, în care a povestit cu lux de amănunte, cum a ajuns supraponderal și să își pună sănătatea în pericol. „Nu prea mâncam. Aveam multe cântări și mâncam din benzinării. Aveam concerte și eram tot timpul pe drumuri.

A slăbit cu ajutorul unui „aliment minune”

La vremea aceea nu țineam foarte mult la imagine. Aveam cap de elefant. Când intram în club, mă așezam pe canapea și abia puteam să mă ridic. Am slăbit 13 kilograme într-o lună mâncând pepene roșu”, a povestit artistul în emisiunea WOWBiz, de la Kanal D, în urmă cu câțiva ani.

Între timp s-a apucat și serios de sport. Și, deseori, Speak se antrenează în compania iubitei sale.

Sursa foto: Instagram