Fotografie sfâșietoare cu Michael Schumacher publicată de fiul său. Pilotul legendar a împlinit 53 de ani

Fotografie sfâșietoare cu Michael Schumacher publicată de fiul său. Pilotul legendar a împlinit 53 de ani
Ultimele știri concrete despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1 au fost comunicate în septembrie 2014, când acesta a fost transferat la locuința sa din Geneva, după șase luni și jumătate petrecute la Spitalul Universitar Grenoble și alte trei luni la Spitalul Universitar Lausanne.

Fostul mare pilot a împlinit, ieri, 53 de ani. Fiul lui Michael Schumacher a făcut o postare emoționantă pe rețelele sociale. El a distribuit o fotografie absolut sfâșietoare de când era copil, cu tatăl său ținându-l în brațe. „La mulți ani, tată❤️ Zile ca acestea au fost importante pentru pasiunea mea crescândă pentru sportul cu motor și o afectează și astăzi. Sunt recunoscător pentru toate experiențele pe care mi le-ați oferit și sunt încântat să fac altele noi în viitor”, a scris acesta.

La 21 decembrie, Ferrari a anunţat că fiul lui Michael Schumacher, Mick va fi pilot de rezervă în sezonul care urmează, în 2022. Tânărul are acum 22 de ani. Este vârsta la care și tatăl său a debutat în Formula 1. El va fi  pilot de rezervă pentru 11 din cele 23 de Grand Prix-uri programate anul acesta, în alternanţă cu italianul Antonio Giovinazzi.

Soția lui „Schumi” a postat și ea o fotografie și a scris „Continuă să lupți!”.

Singurul pilot cu cinci titluri mondiale consecutive

Cu șapte titluri de campion mondial la Formula 1, Michael Schumacher a ieșit din circuit după ce s-a rănit grav într-un accident la schi pe 29 decembrie 2013.

Născut la 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth (vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen), adebutat în Formula 1 la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps. Un an mai târziu, pe același circuit, a obținut prima victorie.

Pilotul german a ieșit de șapte ori campion mondial: în 1994 și 1995 cu Benetton, și în 2000, 2001, 2002, 2003 și 2004 cu Ferrari. El este singurul pilot care a reușit cinci titluri mondiale consecutive.

Nu se cunosc informații actualizate despre starea sa de sănătate

Michael este căsătorit cu Corinna din 1995 şi au doi copii, Gina Maria (24 ani) şi Mick (22 de ani). Familia Schumacher s-a stabilit în anul 2007, la Gland, Elveţia, pe malul lacului Leman, în apropiere de Geneva. Averea lui Schumacher a fost estimată în 2010 la peste 600 de milioane de euro.

Conform jurnaliștilor de la focus.de, există motive pentru care soția Corinna și managerul Sabine Kehm păstrează tăcerea absolută în cazul fostului pilot. Pe de o parte, din cauza complexității leziunilor cerebrale, nu pot fi făcute prognoze sigure. În calitate de reprezentant al familiei Schumacher, Sabine Kehm dorește să informeze publicul doar atunci când există speranțe concrete, un progres constant.

Sursa foto: Instagram