Fotografii fierbinți. Carmen Brumă a pozat în costum de baie pentru Mircea Badea? Priviți ce strategie!

Fotografii fierbinți. Carmen Brumă a pozat în costum de baie pentru Mircea Badea? Priviți ce strategie!
Carmen Brumă arată trăsnet, iar acesta nu este un compliment gratuit și nici un secret pentru lumea largă. O dovedesc fotografii fierbinți.

La cei 43 de ani ai săi și cu o naștere la activ, Carmen și-a păstrat un trup de zeiță și încă mai știe cum să pozeze ca să sucească mințile privitorului. Și pentru că e iubita lui Mircea Badea, „fotomodela”, așa cum o alintă, a tras o ședință foto în valurile Mării Negre.

Din cauza pandemiei, Carmen și Mircea au decis să nu meargă în Grecia sau aiurea ci să-i ofere băiețelului lor, Vlăduț, o vacanță de o săptămână pe litoralul românesc. Ne va povesti, probabil, Mircea în emisiune cum a fost experiența cu HORECA.

Revenind la imaginile cu Carmen, cu siguranță nimeni nu poate să-și ia ochii de la aceste poze.

 

În valurile înspumate, cu un costum de baie animal print, așa a pozat Carmen Brumă pentru fanii ei. Astfel de fotografii întâlnești doar în revistele și site-urile occidentale, unde vedetele se întrec în a se arăta în toată splendoarea lor.

Sigură pe frumusețea pe care o emană, Carmen Brumă a urcat pozele pe Instagram ca să se bucure toți fanii ei, iar cârcotașii să crape de invidie.

Nu puțini sunt cei care au făcut o legătură între felul în care a pozat Carmen, cu imaginile de pe diferite conturi de Instagram pe care Mircea Badea le prezintă adesea în emisiunea „În gura presei” de la Antena 3. E posibil ca iubita jurnalistului să fi avut o strategie cu acestă ședință foto la malul mării… Să arate că poate concura oricând cu „bunăciunile” prezentate la Antena 3 în miez de noapte.

Fotomodelele pe care le prezintă Badea sunt renumite la nivel mondial și au milioane de „urmăritori” însă, cu aceste fotografii hipnotizante, poate spune că a lui e cea mai cea.

Ce le-a arătat rapperul Drake milioanelor lui de fani de pe Instagram!