Fotografiile momentului. Vacanța fabuloasă a Simonei Halep, când cifra 13 e cu mult noroc

Fotografiile momentului. Vacanța fabuloasă a Simonei Halep, când cifra 13 e cu mult noroc
Celebra tenismenă Simona Halep este într-o vacanța de vis în Grecia, alături de soțul ei, Toni Iuruc. Cei doi au ajuns în Mykonos, unde petrec alături de prietenii cei mai buni.  

După ce a jucat trei semifinale, la Birmingham, Bad Homburg și Wimbledon, Simona Halep a decis că este timpul să se relaxeze și a plecat într-o vacanță pe insula grecească Mykonos. Aceasta e cunoscută ca epicentrul distracției din această parte din Europa. Insula e căutată mai ales de tineri dornici de distracție și de cei care iubesc cu adevărat viața și petrecerile nocturne.

Cine alege o vacanță în Mykonos

O vacanță în Mykonos ajunge la aproximativ 1000 de euro pentru câteva zile, dacă nu vrei să mergi la toate petrecerile. Mulți români au ales să meargă în vacanță în Grecia vara aceasta. Acest sezon este unul memorabil, dar prețurile au crescut semnificativ.

Simona Halep a decis că e momentul și pentru ea să își reîncarce bateriile nu foarte departe de casă, înainte de a începe pregătirile legate de turneele din America, care vor începe în iulie, și US Open, programat pentru începutul lunii septembrie.

Simona și soțul ei Toni Iuruc și-au ales ca destinație insula Mykonos, renumită, pe lângă petreceri și viața de noapte spectaculoasă, și pentru numărul mare de vedete care merg acolo.

Simona Halep arată în detaliu vacanța ei fabuloasă din Grecia

Fosta lideră mondială a postat mai multe imagini în care le arată fanilor cum se răsfață ea pe malul Mării Egee. Toni Iuruc a dus-o într-un resort de lux, în care atenția la detalii e deosebită. În plus, cei doi nu sunt singuri la mare, ci în compania unor prieteni dragi, alături de care Simona Halep s-a și fotografiat. În mai multe imagini, ea poartă rochii cu umerii goi, apărând pe tocuri alături de prietenele ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Potrivit presei sportive, vacanța din Grecia a Simonei Halep marchează  trei ani de când a reușit să o învingă pe Serena Williams, pe data de 13 iulie 2019, un moment deosebit de important pentru cariera ei în lumea tenisului.

Sursa foto / video: Instagram