Fran Drescher, vedeta din „Dădaca” , spune că s-a îmbolnăvit de cancer pentru că a fost violată

Fran Drescher, vedeta din „Dădaca” , spune că s-a îmbolnăvit de cancer pentru că a fost violată
Actrița Fran Drescher, vedeta din „Dădaca” / The Nanny, crede că stresul și trauma de a fi fost violată au fost factorii care au îmbolnăvit-o de cancer, 15 ani mai târziu.

Actrița – care a fost violată sub amenințarea armei în timpul unei spargeri a locuinței, în 1985 – a declarat pentru Page Six că ea crede că sistemul ei imunitar slăbit din cauza faptului că nu a procesat violul a fost unul dintre motivele pentru care a ajuns să aibă cancer, 15 ani mai târziu, în anul 2000.

„Am trăit o traumă ca victimă a unui viol și, timp de ani de zile, nu mi-am aprofundat modul în care m-a afectat emoțional, ci doar mi-am continuat viața. Cred că, știți, nu este o coincidență faptul că nu m-am confruntat cu faptul că am fost violată și am ajuns să am cancer ginecologic”, a dezvăluit actrița cu ocazia lansării cărții „N is for The Nanny”, joia trecută.

Fran Drescher, vedeta din „Dădaca” militează pentru un mod de viață natural și sănătos

Fran Drescher – care a fost diagnosticată cu cancer uterin în 2000 și a suferit imediat o histerectomie totală, după doi ani de diagnostice greșite din partea unei serii de medici – a mai spus că ea crede că „expunerea toxică” a fost, de asemenea, una din cauzele care au provocat cancerul.

„Americanii se află într-un cerc vicios al expunerii toxice, al bolilor cronice și al dependenței de medicamente”, a spus ea, adăugând că trebuie să „rupem cătușele și să începem să examinăm cu adevărat ce ne slăbește sistemul imunitar, de ce corpul nostru reacționează într-un mod care este o boală cronică”.

Vedeta din „Dădaca” / The Nanny susține că a înțeles care e menirea vieții ei în viitor, aceea de a determina publicul american, și lumea în general, să nu mai încerce să rezolve și să pună capăt simptomelor, ci să se întrebe: „Ce facem în viața noastră de ne îmbolnăvim atât de tare?”. Vedeta susține că oamenii ar trebui „să ieșim cu toții din afacerea cu substanțe chimice”, explicând  faptul că, ideal ar fi ca lumea să se întoarcă la zilele în care ingredientele erau cultivate „în grădina bunicii”.

Toate încasările cărții „N is for The Nanny” vor fi direcționate către Cancer Schmancer. Aceasta este o organizație non-profit înființată de actrița în vârsta de 65 de ani, în 2007, la șapte ani după ce a fost diagnosticată cu cancer, fiind dedicată cancerelor feminine.

Sursa foto: Instagram