Marian Manole, fratele regretatei artiste Mădălina Manole, nu poate trece nici acum peste dispariția surorii sale. Mai mult decât atât, acesta și-a pierdut și mama în urmă cu peste 3 ani, dar și tatăl recent, care a murit la 78 de ani de COVID. Într-un interviu acordat publicației Click!, acesta spune că își dorește ca sora lui să nu mai fie amintită ca o sinucigașă și vrea ca fiul său Mihaiță, în vârstă de 22 de ani, să-și cunoască verișorul. 

Mihaiță a încercat să ia legătura cu Petru Jr. prin tatăl acestuia, însă fără succes: “Salut Puiu! Sunt Mihăiță, nepotul tău. Când am putea să ne vedem să îmi văd și eu verișorul?”, i-a scris băiatul. Răspunsul lui Petru Mircea nu a fost însă unul favorabil: ”Știu că Marian te-a pus să-mi scrii și îmi pare tare rău că ești pus în situația asta. Îmi pare tare rău că ai fost crescut în ură. Știu că voi ați avut în casă virusul ăsta. Noi nu am avut COVID și chiar ne păzim. Sincer, chiar nu e un moment bun să ne întâlnim în perioada asta. Nu înțeleg de ce nu s-a gândit Marian la asta”.

”O să las răutatea şi ura deoparte! Las divinitatea să-şi facă treaba”

Vizavi de sora lui, Marian are o singură dorință, aceea ca Mădălina să nu mai fie amintită ca o sinucigașă: “Singurul lucru pe care îl vreau este să dispară «stigmatul» ăsta de sinucigaşă care i-a fost pus! În rest, Petru Mircea ar trebui să-şi ducă crucea în libertate, dar să-l apese greu! Să simtă şi el durerea! Şi să-şi crească copilul! Copilul Mădălinei!”, a declarat Marian Manole pentru Click!

Sursă foto: https://www.facebook.com/YabbMusic/

De asemenea, bărbatul spune că vrea să renunțe la ranchiună, dar că și-ar dori că într-o zi artistei să i se facă dreptate: ”O să las răutatea şi ura deoparte! Las divinitatea să-şi facă treaba. Ca ea să se odihnească în pace”, a spus acesta. Marian a mai spus că nici în ziua de astăzi nu a primit vreun mesaj de condoleanțe de la Petru Mircea pentru părinții săi: ”Crezi că l-a interesat? Cred că au chefuit! Au scăpat de un stres! Are o răutate şi o minte diabolică! Departe de el simţămintele astea”, au fost cuvintele sale. 

Ozana Barabancea, abonata instanțelor. Iată ce a ajuns să facă vedeta

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp