Frații Viziru nu se mai suportă. Augustin a făcut dezvăluiri uluitoare despre Lucian. Nu sunt șanse de împăcare

Frații Viziru nu se mai suportă. Augustin a făcut dezvăluiri uluitoare despre Lucian. Nu sunt șanse de împăcare
A trecut o perioadă bună de când Lucian și Augustin Viziru nu au îngropat securea războiului. Totul a început din perioada în care cei doi jucau în celebrele seriale de pe postul de televiziune Acasă TV.

Invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, Augustin Viziru și-a pus sufletul pe tavă și a povestit motivul real pentru care el și Lucian nu mai sunt în relații bune. Actorul a recunoscut că are partea lui de vină, însă nu înțelege de ce trebuie să se întâmple asemenea episod neplăcut între doi frați.

„Nu am avut niciodată o concurență cu fratele meu”

„E evident că și eu greșesc, dar nu înțeleg ce poate să intervină între doi frați. Nu ne certăm pe bani, nu ne certăm pe nimic. Nu reușim să dialogăm și este frustrant pentru că am școala lui tata. Eu știu că e important să îți ții familia aproape. De când o am pe Maria am înțeles ce este familia. Nu am avut niciodată o concurență cu fratele meu. Într-adevăr eu am luat o ascensiune foarte mare când am intrat în Buftea. În fiecare proiect eram în top. Lucian era la fel de bun ca mine.

„Pentru că lumea îi băga limba în ureche, că el poate să facă mai mult de atât”

Acum o să povestesc chiar dacă el se va supăra. În Inimă de țigan personajul lui a fost foarte iubit de public, dar la final a murit. Pentru că s-a întâmplat asta, s-a decis ca și în Regina să se continue și să îi dea alt rol și să jucăm împreună. Din păcate, a doua oară nu a prea prins.

După ce s-a terminat Regina, nu a fost încântat de personaj și pentru că lumea îi băga limba în ureche, că el poate să facă mai mult de atât. Fratele meu e un tip foarte credul și a crezut când i se spunea că trebuie să plece de acolo și să facă ceva separat cu ceilalți, care îl manipulau.

„În loc să își calce pe orgoliu și pe mândrie și să joace, a căutat altă soluție”

Mutu cum e târtan a luat-o mot-a-mot. Cum e el boem și artist a crezut. După Regina urma Aniela și Lucian avea un rol foarte tare de compoziție. Ei bine, cu două zile înainte să se înceapă filmările la proiect s-a dus la Ruxandra Ion în birou și a spus că el renunță la actorie și a plecat.

În ideea că el se apucă să facă ceva separat cu echipa respectivă. Numai că el a țipat, a plecat și a plecat singur pentru că ceilalți au spus că mai stau. Lucian este o fire orgolioasă și totuși a plecat. Și în loc să își calce pe orgoliu și pe mândrie și să joace, să bucure milioane de români, el a mers mai departe și a căutat altă soluție și a găsit tensiul în Germania, unde s-a regăsit.”, a spus Augustin Viziru.

Recomandarile noastre