Combinație șoc: Lucian Viziru și Karmen, fiica lui Adi Minune. Au pus lumea pe jar

Combinație șoc: Lucian Viziru și Karmen, fiica lui Adi Minune. Au pus lumea pe jar
Surprizele se țin lanț pentru fanii serialului Clanul. Primul sezon se apropie cu pași repezi de final, iar în ultimul episod apar două vedete pe care nimeni nu și-ar le-ar fi imaginat împreună.

Lucian Viziru și Karmen, fiica lui Adi Minune vor apărea în ultimul episod din primul sezon al serialului Clanul de la PRO TV. Solistul trupei „Gaz pe foc”, se întoarce în actorie după 13 ani de când a jucat în serialul „Regina”. În ultima perioadă artistul, a decis să își reconfigureze viața, departe de țară, a trăit în Germania.

În vârstă de 45 de ani, Lucian Viziru a obținut, recent, mai multe contracte și proiecte interesante. Împreună cu colegii de trupă, Viziru a relansat trupa „Gaz pe foc”, la 30 de ani de la prima apariție. Băieţii au dat concerte şi au scos şi o piesă nouă, intitulată „Încă te caut”, iar acum colaborează cu Andra Gogan pentru melodia „Seara de Ajun”, cu care au cântat şi la Sala Palatului, în concertul de Crăciun al vedetei Disney.

Cu ce s-a ocupat Răzvan Viziru cât a trăit în Germania

Marea surpriză e însă revenirea la actorie. Lucian Viziru va apărea în episodul final din Clanul – cel cu numărul 13, care va fi difuzat lunea viitoare, pe 12 decembrie. Rolul său e acela al unui infiltrat în clanul lui Bebe Măcelaru, cu misiunea de a pune o bombă. Deja se filmează sezonul doi al serialului și, cu siguranță, îl vom mai vedea pe Lucian Viziru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucian Viziru (@lucian_viziru)

Lucian Viziru împreună cu soția sa, Ema, s-au stabilit în Germania cu mai mulți ani în urmă. Cei doi s-au căsătorit în anul 2010 și au împreună un fiu, Mihai. Celebrul actor a renunțat la viața de televiziune atunci când a ales să se stabilească în străinătate. Odată mutat, a revenit la o pasiune din copilărie, și anume tenisul. În toți anii petrecuți în Germania el a fost antrenor de tenis și mergea în turnee.

Fiica lui Adi Minune îi mulțumește acestuia pentru sprijin în carieră

Ultimul episod al serialului mai aduce o mare surpriză telespectatorilor. În acest episod apare Stăpâna, care  este interpretată de Carmen Simionescu (24 de ani), nimeni alta decât fiica lui Adrian Minune. Ea are o carieră de succes în muzică. Cunoscută sub numele de scenă Karmen, fiica celebrului manelist este o cântăreață de muzică pop și R&B consacrată în România. Tânăra s-a lansat în 2015, cu piesa Domino.

Greutățile însă au trecut, acum par un simplu vis urât. Karmen e recunoscătoare pentru viața ei. Și pentru talentul moștenit, dar și sprijinul în carieră. „Mă simt norocoasă să mă fi născut într-o familie atât de talentată!”, spune Karmen. Ea confirmă că a avut parte de ajutorul tatălui Adrian Minune în carieră. „Aș fi ipocrită să spun că nu. Însă tind să cred că am reușit să îmi croiesc un drum al meu în această industrie. Am ales un drum total diferit de cel al tatălui meu și cred că asta m-a ajutat să mă individualizez”, a mai declarat artista.

Carmen Simionescu, aka Karmen, e mamă și artistă acum

Între timp s-a măritat și a devenit mama unei fetițe. Arată însă la fel de sexy, cu alura ei de fetișcană cu păr lung. Sofia Maria Rossa, fiica ei cu Bogdan Căplescu, are deja trei ani împliniți. Cuplul însă își dorește și un băiețel. „Da, mi-aș dori să văd cum e să fii și mămică de băiețel, dar nu acum. Așteptăm să se facă Sofi puțin mai mare”, a răspuns Carmen Simionescu unei întrebări transmise cu ocazia botezului fetiței.

Cu o altă ocazie, tânăra artistă a povestit cât de greu i-a fost după ce a născut. Ea s-a confruntat cu depresia post-partum.  „Am înțeles târziu ce mi se întâmplă pentru că la mine s-a întâmplat altceva. Ca tu să ajungi la stadiul de mamă, trebuie să treci prin niște etape ale vieții.

Un curs normal al unei fete, femeie în devenire trebuie să fii la părinții tăi acasă, să formezi un cuplu. Apoi te muți cu soțul tău și să înveți să te gospodărești, să te responsabilizezi, să te obișnuiești cu treburile casei, cu rolul de soție, cu grija pe care trebuie să o porți soțului tău, să fie îmbrăcat, să aibă tot ce are nevoie. Ulterior, să devii mamă. La mine s-a întâmplat să sar două etape foarte importante. Am sărit de la statutul de fată la mama ei acasă, la statutul de mamă și soție”, a declarat vedeta într-un interviu.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre