Dezvăluiri despre Simona Gherghe: „Nu se face așa ceva! Dă-o…”

Dezvăluiri despre Simona Gherghe: „Nu se face așa ceva! Dă-o…”
Au trecut 11 ani de când Lucian Viziru și Simona Gherghe nu și-au mai vorbit. Ce să se fi întâmplat între cele două vedete.

Lucian Viziru și Simona Gherghe nu se mai înghit de multă vreme. S-a aflat ce au de împărțit cei doi.

Dezvăluiri despre Simona Gherghe: „Nu se face așa ceva! Dă-o…”

Cu 11 ani în urmă, între Lucian Viziru și Simona Gherghe a avut loc un schimb dur de replici, chiar în direct, care a degenerat într-un scandal în toată regula. Ce s-a întâmplat? Acesta nu a vrut să apară decât dacă era plătit. Reacția Simonei Gherghe a fost atunci extrem de dură. „Omul ne-a cerut bani și apoi a vrut drept la replică pentru că am spus pe post că a cerut bani.  El a intrat să dea un drept la replică, l-a dat.

La revedere! Iar eu am trecut la următorul invitat. Acesta a fost Cătălin Botezatu. Cât despre bani, eu am adus probe, am arătat e-mailul. Cum adică, nu l-am plătit pe Goran Bregovic și să-l plătesc pe Lucian Viziru? Cât despre sfaturile lui…  Asta-i bună, mă învață Lucian Viziru pe mine să fac televiziune! Fiecare să facă ce știe mai bine, el muzică, eu televiziune”, a spus atunci Simona.

Lucian Viziru a dat cu prezentatoarea de pereți

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Viziru și-a amintit acum de acel moment și a avut cuvinte grele la adresa Simonei Gherghe.  „M-a enervat, dă-o d%#*u de aici… M-au invitat la emisiune și eu le-am cerut… nu știu, 2.000 de euro sau ceva de genul ăsta, ca să cânt în emisiune.

Când a ieșit pe post, m-a făcut Robbie Williams de România, că cine te crezi… Nu ai voie să ai, ca jurnalist, genul ăsta de remarci. Adică tu poți să fii imparțial și atât. Ea voia să vorbească despre… (povestea dintre Augustin Viziru și Tania Budi). A fost o chestie, care iar m-a…

A fost ceva acolo, dar nu vreau să mai discut, nu mai contează. (…) Nu m-am împăcat cu Simona. A rămas însărcinată, nu știu de ce a ieșit din schemă. Oricum ce a făcut ea în direct… nu se face. Nu ai voie când ești om de presă să faci ce a făcut ea”, a povestit Lucian.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre