Emisiunea „Mireasa” se întoarce. Simona Gherghe e mai emoționată ca niciodată

Emisiunea „Mireasa” se întoarce. Simona Gherghe e mai emoționată ca niciodată
Mai sunt doar câteva zile până când una dintre cele mai urmărite show-uri din România, "Mireasa", revine pe micile ecrane.

Începe „Mireasa”, sezonul 5, iar toți cei care cred în iubire sunt așteptați să fie alături de noii concurenți.

Emisiunea „Mireasa” se întoarce. Simona Gherghe e mai emoționată ca niciodată

Iubirea se află acum în fața unui nou început. Cine va avea curaj să spună da iubirii? 22 ianuarie 2022 este momentul mult așteptat de cei care iubesc emisiunea „Mireasa”. Începe sezonul 5! Mulți concurenți alături de persoane importante din viața lor vor intra în casa Mireasa și urmează să meargă pe drumul iubirii.

Toată lumea vrea să-și găsească sufletul pereche, apoi începe lupta pentru premiul cel mare, în valoare de 40.000 de euro. Emisiunea va putea urmărită zilnic, de luni până vineri, începând cu ora 14.00, dar și sâmbătă, în gala săptămânală, de la ora 13:30, la Antena 1.

Simona Gherghe e cu pregătirile pe ultima sută de metri

Prezentatoarea emisiunii, binecunoscuta Simona Gherghe pare mai emoționată ca niciodată și se ocupă de ultimele pregătiri, pentru ca totul să decurgă ca la carte.  „Abia aştept să-i cunosc pe curajoşii care vor intra în casa Mireasa, în cel de-al cincilea sezon al iubirii.

Am emoţii, sunt sentimentele fiecărui început şi mi-e dor şi de telespectatorii fideli ai emisiunii, care ne-au ajutat să avem audienţe record, sezoanele trecute. Aşadar, ne vedem pe 22 ianuarie, începând cu ora 13:30, la Antena 1!”, s-a destăinuit vedeta.

Cine a câștigat sezonul 4

Sezonul 4 a fost unul greu, dar și frumos, iar marii câștigători au fost cuplul Ela și Petrică, doi tineri care au reușit să câștige dragostea fanilor. Chiar dacă nu s-au așteptat, în marea gală din 19 decembrie 2021, ei au intrat în posesia celor 40.000 de euro și au plecat acasă mai fericiți ca niciodată.

Din banii câştigaţi, Ela și Petrică au mărturisit că intenţionează să îşi achiziţioneze o casă. Ca un cuplu să intre în posesia premiului trebuie să se căsătorească în direct. Dacă cei doi refuză, atunci automat cuplul situat pe locul doi al clasamentului devine câștigător și primește un premiu de 30.000 de euro.

Sursă foto: instagram