Frigărui delicioase făcute la tigaia grill

Frigărui delicioase făcute la tigaia grill
Dacă ți-e poftă de o porție delicioasă de frigărui cu legume află că nu trebuie să mergi la restaurant și nici să pui cărbunii la încins în curte, căci gustul delicios de grătar poate fi obținut dacă afli secretul folosit de bucătarii pricepuți.

O porție delicioasă de frigărui delicioase făcute la tigaia grill nu necesită multe ingrediente, iar rezultatul este spectaculos. În plus, poți servi totul cu garnitură de cartori prăjiți sau copți, cu orez, cu sos de barbeque, sos de usturoi sau orice altă combinație preferi!

Ingrediente frigărui delicioase făcute la tigaia grill

piept de pui, ceapă albă sau roșie, ardei roșu, sare și piper, condiment de grătar, alte legume, după gust (dovlecei, roșii etc), bețe de frigărui

Cum se face cea mai bună rețetă de frigărui de pui cu legume din lume

Începem prin a tăia pieptul de pui în cuburi oarecum de formă pătrată și la fel procedăm și cu ardeiul. Ceapa, în schimb, o tăiem în sferturi. Practic, legumele alese trebuie tăiate într-o dimensiune potrivită pentru bețele de frigărui.

Punem carne alternativ cu legume pe bețele de lemn, speciale pentru frigărui. Punem o tigaie antiaderentă la încins și așezăm încet frigăruile noastre. Din când în când le mai întoarcem pe cealaltă parte și presărăm sare, piper și condimente pentru grătar, după gust.

Când am obținut textura și gradul dorit de rumenire dăm tigaia deoparte de pe foc și pregătim garnitura cu care vrem să servim frigăruile. Marele avantaj al acestei rețete este că merge de minune cu salată, cu cartofi prăjiți sau pur și simplu cu un sos delicios de usturoi.

Sursa: Chefi la cuțite

Dependența de cumpărături e o boală serioasă. Povestea unei femei care s-a lecuit și ce sfaturi are pentru alții