Frigul din casă l-a doborât. Mitică Popescu a ajuns la spital. Primele vești despre celebrul actor

Frigul din casă l-a doborât. Mitică Popescu a ajuns la spital. Primele vești despre celebrul actor
Pe 2 decembrie Mitică Popescu a împlinit venerabila vârstă de 86 de ani. Cu puțin timp înainte de aniversare, actorul a declarat că trăiește în condiții greu de explicat în cuvinte, preferând să stea în frig din cauza facturilor la energie. Acum, a ajuns pe mâna medicilor.

„Deocamdată, nu știu cât o să plătesc, aștept factura. Ca să mă mai încălzesc, mai pun pe mine o vestuță, un pulover, o geacă. Noroc că eu sunt și un pic călit, căci am muncit în viață și în frig”, a declarat Mitică Popescu.

Actorul a cerut discreție

Mitică Popescu a fost internat duminică la Spitalul de Urgență Floreasca, la secția cardiologie, informația fiind confirmată de purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Bogdan Oprița. Celebrul actor le-a cerut medicilor să nu dea informații despre starea lui de sănătate, preferând discreția. „Este internat de ieri, dar și-a exprimat dorința de a nu se da informații suplimentare despre starea sa de sănătate. Cert este că este în stare stabilă, cooperant și conștient”, a spus Bogdan Opriţa.

Își dorește enorm să trăiască și să aibă prieteni

Mitică Popescu a avut o căsătorie minunată cu actrița Leopoldina Bălănuță care s-a stins din viață acum 24 de ani, De atunci, Mitică Popescu a rămas singur, dar s-a afundat în muncă și nu s-a plâns niciodată. Singura lui mare dorință de care a pomenit anul trecut este să trăiască și să aibă prieteni lângă el.

„În primul rând îmi doresc să fiu sănătos. Îmi mai doresc ca oamenii, din simple cunoştinţe să redevină prieteni, ca înainte de pandemie, nenorocirea asta care s-a abătut asupra noastră. Îmi pare rău că aceste momente dificile nu ne-au apropiat. Sper însă să devenim mai înţelepţi şi îmi doresc să se facă filme bune şi pentru noi.

Mai sper să mă ajute Dumnezeu să trăiesc cât vrea el. Pentru că, aşa cum se întâmplă şi în cazul talentului, totul e de la Dumnezeu”, au fost gândurile lui Mitică Popescu la împlinirea vârstei de 85 de ani.

Frizerul celebrului actor Ștefan Iordache

Sunt puțini cei care știu că mama lui Mitică Popescu a dorit ca fiul său să devină preot, iar după ce a devenit actor tatăl îl tot întreba când își va căuta o meserie. N-a trecut prin momente ușoare, iar în trei ani cât a stat la Periprava, a învățat cu adevărat lecția vieții. Dar și multe lucruri de la colegii de cameră, doctori, preoţi, ingineri, scriitori, profesori. Și tot acolo a deprins și arta tunsului, Ștefan Iordache fiind unul dintre clienții săi fideli.

Recomandarile noastre