Frizerul făcător de minuni! Gestul care a impresionat o lume întreagă

Frizerul făcător de minuni! Gestul care a impresionat o lume întreagă
Un frizer cu inima bună a transformat complet un om fără adăpost. I-a oferit o tunsoare gratuită și o stilizare a bărbii.

Bărbierul francez David Kodat, cu celebrul cont de TikTok @davidkodatofficial, distribuie în mod regulat videoclipuri în care clienții apar înainte și după ce le face părul. Dar această transformare, destul de incredibilă, i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Înainte și după tunsoare

Videoclipul, care a avut peste 20.000 de vizualizări pe platforma de socializare, îl arată pe bărbatul așezat pe scaunul de frizer înainte de tunsoare, cu părul lung, cenușiu. De asemenea, avea și o barbă lungă până la piept, care în mod clar nu a fost atinsă în destul de mult timp.

https://vm.tiktok.com/ZMJwBsEuc/

În clip, David îl învârte pe bărbatul căruia i-a oferit tunsoarea, pentru a oferi spectatorilor o vedere de 360 ​​de grade a „operei de artă”. În față, barba lui este atât de lungă încât este greu să-i citești expresia feței, ceea ce face imposibil să îți dai seama dacă zâmbește sau nu.

Gestul apreciat de urmăritorii de pe rețelele sociale

David se apucă repede de lucru, tăind secțiuni lungi de păr, expunând cu succes zâmbetul bărbatului. Clipul trece apoi la rezultatul final, unde bărbatul poate fi văzut cu o tunsoare mult mai scurtă, mai îngrijită și o barbă mai aranjată. De când a fost postat, videoclipul a primit aproape 3.000 de aprecieri.

Spectatorii uimiți au intrat în secțiunea de comentarii pentru a-i complimenta noul look, mulți spunând că arată mai tânăr: „Atât de frumos! E atât de minunat”, „Oh, schimbarea este radicală și acest nou look i se potrivește de minune”, „Ce frumos! Un gest minunat din partea ta!”, „Arată splendid!”, „Ai făcut o faptă minunată”.

Adela Popescu, însărcinată pentru a treia oară, strălucește! Primele imagini cu burtica de gravidă

Recomandarile noastre