Frumoasa poveste de dragoste dintre Gigă Hagi și soția sa, Marilena. Care este secretul căsniciei „Regelui”

Frumoasa poveste de dragoste dintre Gigă Hagi și soția sa, Marilena. Care este secretul căsniciei „Regelui”
S-au întâlnit la începutul anilor `90: el - Gheorghe Hagi, cel mai bun fotbalist din România, ea- Marilena, o tânără studentă din Constanța, ușor timidă și frumoasă foc.

Gică Hagi s-a îndrăgostit de Marilena la prima vedere. Aveau câteva cunoștințe în comun, iar Marilena, studentă pe atunci, l-a cucerit cu privirea sa blândă și ochii săi frumoși. Amândoi era timizi, iar cel care a făcut primul pas a fost Hagi. Pe atunci, Hagi era cel mai bun fotbalist. Jucase la Brescia, în Italia, iar în 1994 s-a transferat la FC Barcelona, unul dintre cele mai importante cluburi de fotbal ale planetei. În același an a și divorțat de prima soție, Lena. În 1995, făcea nuntă grandioasă la Neptun cu Marilena.

Gică Hagi și Marilena, la nunta lor cu peste 300 de invitați, întâmplată la Neptun

Marilena povestea că a invitat-o prima dată la un restaurant și amândoi au remarcat faptul că seamănă în multe privințe. Pe atunci era studentă în anul II, la facultate. Cei doi se întâlneau pe ascuns. „Îşi parca maşina pe o străduţă îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinţii mei. Totuşi, n-am rezistat prea mult şi i-am spus surorii mele (Luminița, soția fostului mare fotbalist Gică Popescu, n.r.) cu cine am ieşit. Am păstrat amândouă secretul până la prima mea ieşire în public alături de Gică. Era o petrecere machedonească. Toata lumea a fost surprinsă. Nu ştiau de unde am răsărit”, povestea, în urmă cu ceva vreme, Marilena Hagi.

Gică și Marilena Hagi au doi copii: Kira și Iannis

În anul 1995 cei doi au făcut o nuntă superbă. Doar un an mai târziu, la Barcelona, a venit pe lume fetița lor, Kira. După nașterea Kirei, Hagi s-a transferat de la Barcelona la Galatasaray Istanbul  în Turcia. În orașul de pe Bosfor familia Hagi a fost primită ca o familie regală. Au locuit cinci ani, iar turcii l-au idolatrizat, de-a dreptul, pe Hagi, care a câștigat trofeu după trofeu cu echipa sa. În 1998, la Istanbul  Marilena a născut al doilea copil, pe Iannis Hagi.

Acum, copiii sunt mari și independenți. Iannis i-a călcat pe urme tatălui și este fotbalist la echipa Națională a României și la Rangers, în Scoția.

Sora lui, Kira Hagi este actriță. A plecat de mică în Statele Unite ale Americii, unde a studiat teatrul. În prezent, Kira Hagi interpretează rolul Mira Bădescu, din serialul „Lia”, de la Antena1.

 

 

Actrița Kira Hagi

Soția l-a urmat pe Hagi peste tot

Duminică seară, echipa condusă de Gică Hagi, Farul Constanța a câștigat titlul de campioana României la fotbal. După meciul de coșmar, terminat 3-2, împotriva echipei lui Gigi Becali, FCSB, Gică Hagi s-a dus direct la soția sa și a îmbrățișat-o. „Dedic titlul jucătorilor (…) și, bineînțeles, soției, că mă suportă și celor doi copii. Iannis a dat gol azi, primul gol… Ce mesaj îi dau ei (n.r. – soției)? Păi, ea mi l-a dat mie că m-a lăsat să cheltui toți banii. M-a lăsat și nu a zis niciodată nimic. E cu mine, e lângă mine, e esențial să te sprijine”, a declarat Hagi imediat după ce a câștigat campionatul cu echipa sa.

Ianis Hagi a spus mereu că-și adoră părinții

Hagi, despre căsnicia sa: „Trebuie să lași de la tine, să împarți”

Gheorghe Hagi spune despre soția sa că soția sa l-a înțeles mereu, chiar dacă uneori nu a fost din prima de acord cu deciziile sale. „Familia a avut înțelegere, m-a înțeles. Nu pentru că tot eu aduceam și bani acasă. Împărtășim aceleași lucruri, iar Marilena mă susține în tot ce fac și dacă nu mă susține trebuie să o conving să mă susțină”, a mărturisit Hagi în podcastul „Da Bravo”, prezentat de actorul Mihai Bobonete.
Totodată, Hagi spune că în familie nu trebuie să existe orgoliu. „Trebuie să lași de la tine, să împarți. Sunt responsabilități mari pe care trebuie să le cunoști de la început, fiecare cu ele, și nu ai voie să intri în zona gri, trebuie să lași de la tine. Trebuie să împarți lucrurile, în familie nu există orgoliu. (…) Prima oară o iubești și după aceea o respecți. O iubești permanent, chiar dacă nu te manifești așa de mult ca prima dată, dar tot o iubești. Iubirea trebuie să fie”, a mai spus Gheorghe Hagi.

Cu ce se ocupă Marilena Hagi

Marilena Hagi este creierul afacerilor familiei. Ea manageriază tot, excepție făcând clubul de fotbal, loc unde Gică Hagi este Regele. Marilena Hagi, în vârstă de 53 de ani, se ocupă de afacerea lui Ianis Hagi din Bucureşti, o agenţie de publicitate, dar și de managementul hotelului Iaki (numele vine de la cei doi copii Iannis și Kira, n.r.)  din Mamaia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre