Fulgy are ordin să meargă la dezintoxicare, după ce a scăpat de arestul la domiciliu

Fulgy are ordin să meargă la dezintoxicare, după ce a scăpat de arestul la domiciliu
Fiul Clejanilor, Fulgy, a făcut-o lată în vara asta. În loc să se distreze, el a ajuns pe mâna polițiștilor și procurorilor. S-a ales cu arest la domiciliu pentru 30 de zile. A trecut această pedeapsă, dar îl așteaptă alte cazne.

Fiul Clejanilor a reușit să scape de arestul la domiciliu. Însă, judecătorii au decis ca tânărul în vârstă de 23 de ani să fie cercetat sub control judiciar. Asta înseamnă că este însă obligat să rspecte noi reguli de purtare.

Fulgy a scăpat de arestul la domiciliu, dar rămâne pedepsit

Fulgy, fiu Clejanilor, a făcut-o lată în această vară. A fost prins la volan drogat, a făcut circ în mall și la un casino, și-a reclamat părinții. Pune pe YouTube tot ce filmează.

În cele din urmă, pe 10 iulie, a lovit un journalist cu pumnul și  l-a deposedat de telefonul mobil. O instanță a decis că are nevoie de un arest la domiciliu. A expirat această pedeapsă, dar magistrații au decis ca tânărul în vârstă de 23 de ani să fie cercetat sub control judiciar.  În plus, Dan Manole Constantin Fulgeraș trebuie să meargă la dezintoxicare, nu mai are voie să conducă și nici să dețină arme de foc.

Însă, poate ieși afară din casă. Instanța a respins cererea privind prelungirea arestului la domiciliu. Tânărul trebuie să respecte câteva reguli stricte. Fulgy este obligat să se prezinte la Poliție ori de câte ori este chemat, să anunțe în caz că își schimbă domiciliul, să nu părăsească orașul și să nu aibă nici un contact cu martorii din dosar.

Fulgy este obligat să meargă la dezintoxicare

Fulgy este obligat, totodată, de judecători să meargă la dezintoxicare, ”să se supună unor măsuri de control, îngrijire sau tratament medical, în special în scopul dezintoxicării”.

Magistrații i-au interzis fiului Clejanilor să mai urce la volan, el având permisul suspendat. În plus, tânărul nu are voie să dețină o armă. Decizia nu este, însă, definitivă.

Ce a scris procurorul în referat despre ce a făcut Fulgy

În referatul cu propunere de arestare preventivă procurorul a scris: ”Inculpatul Manole Dan Constantin-Fulgeraș s-a apropiat de persoana vătămată (n.r. jurnalistul) și i-a smuls telefonul din mână, după care l-a introdus în pantaloni, în zona intimă și s-a îndreptat spre poarta casei unde locuiesc părinții săi. În timp ce se afla în fața porții de acces a imobilului, persoana vătămată a venit către suspect, cerându-i să îi înapoieze telefonul, moment în care Manole Dan Constantin-Fulgeraș i-a aplicat acesteia o lovitură cu pumnul în zona stângă a maxilarului. După ce a fost lovită, persoana vătămată a fugit spre autoturismul colegilor săi pentru a apela 112. În continuare, K.K. a declarat că, după aproximativ 10 minute, din curtea imobilului a ieșit Manole Ioniță (tatăl suspectului) și i-a înapoiat telefonul, spunându-i să plece din zonă”.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp