A fost mult prea mult chiar și pentru ea și vrea să trăiască liniștită. Ce a făcut Ramona de la Clejani.

Ramona de la Clejani a luat decizia finală. Păcănelele i-au distrus viața

Ramona de la Clejani este o femeie liberă. Aceasta a ales să divorțeze în mare secret de soțul ei, cu care a fost împreună timp de zece ani. Femeia spune că nu vrea să stea singură, ci să-și refacă viața, pentru că merită tot ce e mai bun pe lume. Ramona și soțul au împreună trei copii, iar custodia va rămâne comună, însă cei mici vor sta la mamă.

Soțul Ramonei este de mult timp plecat din țară

Potrivit wowbiz.ro, divorțul a avut deja loc, judecătorii desfăcând căsătoria din culpă comună. Ramona s-a chinuit cu acest divorț din 2017. Atunci, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani a cerut desfacerea căsătoriei, dar abia în 2018 instanța a admis cererea ei. Atunci s-a dispus desfacerea căsătoriei din culpa exclusivă a soțului.

Numai că Ion nu a cedat ușor, a făcut apel și a câștigat. Procesul s-a rejudecat în vara anului trecut. Problemele dintre cei doi sunt mai vechi, în 2015 Ramona anunțând că vrea să fie liberă pentru că soțului nu îi pasă de copii. „Da, am băgat divorț. Mi-am luat avocat și vreau să termin cât mai repede toată povestea asta. Am fost căsătorită cu Ion cinci ani, iar de trei-patru nu i-a mai păsat de noi.

El trăiește în Anglia. Bani nu ne trimite. Ce câștigă acolo bagă la păcănele, adică joacă toți banii. Așa că m-am decis să mă eliberez de el și să îmi refac viața cât mai am timp. (…) Cine mă va lua va trebui să știe că mă ia cu trei fete. Și mai am o noutate, voi reveni la numele de fată. O să mă numesc Ioniță, ca tatăl meu”, a declarat Ramona de la Clejani în 2015.

Sursă foto: fanatik, cancan

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp