Fulgy s-a cumințit de tot. Nu doar că și-a găsit iubită, dar s-a pus pe treabă. Iată la ce lucrează acum. Exclusiv

Fulgy s-a cumințit de tot. Nu doar că și-a găsit iubită, dar s-a pus pe treabă. Iată la ce lucrează acum. Exclusiv
Fulgy și noua lui iubită, Bia Khalifa au făcut show pe rețelele de socializare, dar acum a venit și nota de plată.

După ce blonda și-a arătat talentele îmbrăcată cât mai provocator, Fulgy le-a dat fanilor vestea cea tristă.

Din păcate, a primit interdicție de a mai face live-uri, susține băiatul Clejanilor. Desigur că acest lucru nu e pe placul celor doi proaspeți îndrăgostiți, dar pe viitor vor ști ce să facă pentru a nu mai ajunge într-o asemenea situație delicată. Fulgy însă nu vrea să se consume prea tare, pentru că are treburi importante de făcut.

În acest moment, a început să-și facă un nou studio, unde se lucrează de zor și e convins că va fi exact ce-și dorește. După ce toate lucrurile vor fi puse la punct, fiul Vioricăi de la Clejani vrea să scoată și o piesă, așa că și-a anunțat fanii din timp.

Bia Khalifa se consideră deja Mrs Moft

Cei doi au recunoscut public relația de curând, când blonda a povestit cât de fericită e cu noul său iubit și speră că va deveni cât de curând Mrs. Moft. Ceea ce va fi spre marea fericire a Vioricăi de la Clejani care o place foarte mult. „Păi de acum puteți să-mi spuneți Mrs. Moft și cred că e de ajuns. Înțelege toată lumea prin chestia asta ce vreau să zic. Nu am timp acum să vorbesc că sunt cu iubitul meu”, a declarat Bia Khalifa, pentru Spynews.

Bia are mari probleme de sănătate

Din păcate însă, Bia are probleme serioase de sănătate și încearcă să le țină cât mai mult sub control. „Eu sufăr de anorexie nervoasă pe bază de stres și am suferit foarte grav în ultimele două luni. Am leșinat pentru că nu am reușit să mănânc, am avut faze în care vărsam tot ce mâncam.

A fost groaznic. Efectiv nu am poftă de mâncare. Sunt subnutrită. Iau pastile, vitamine, încerc să mă mențin, măcar să am ce îmi trebuie în cap. Este ceva ce a pornit de la psihic”, a declarat Bia Khalifa, pentru Antena Stars.

Recomandarile noastre