Fulgy și Bia Khalifa duc relația la alt nivel. Ce are de gând să facă blonda. Exclusiv

Fulgy și Bia Khalifa duc relația la alt nivel. Ce are de gând să facă blonda. Exclusiv
De când e într-o relație cu Bia Khalifa, Fulgy e cel mai fericit bărbat. S-a schimbat radical și spune că vrea să le demonstreze tuturor ce băiat bun a devenit.

Fulgy susține că o știa pe Bia de când blonda avea 15 ani, dar își ține fanii pe jar, mărturisind că va spune mai multe lucruri la momentul potrivit. Interesant este și modul în care s-au mutat împreună. Băiatul Clejanilor a chemat-o în apartamentul lui, iar ea a venit imediat. Fără prea multe discuții sau negocieri. Și fără comentarii legate de trecutul vreunuia. Și iată că au început o relație, care îi face pe ambii să zburde de bucurie.

@bialegit.memes

Bia Khalifa live pe Tiktok – @Bialegitlive @Bialegit pe insta @mrmoft @VIORICADELACLEJANI #fypシ゚viral #biakhalifa❤❤ #clejanii #live #bialegit #5pasidebine #fpyツ #râzicumine #tiktokromania

♬ sunet original – BIA KHALIFA TEAM

Viorica de la Clejani o adoră pe viitoarea noră

Sunt puțini cei care știu că Viorica a plăcut-o pe Bia Khalifa de când a participat la unul dintre cele mai dure concursuri din România. Ea i-a trimis chiar un  mesaj atunci în care o motiva să meargă mai departe, mândră că e o femeie atât de puternică. Din acel moment cele două au continuat să vorbească și, n-ar fi de mirare, dacă ar fi complotat să-l prindă pe Fulgy la mijloc. Chiar de ar fi fost așa, toată lumea a fost mulțumită în final.

Bia îl duce pe Fulgy în Spania

Pentru că are gânduri mari, Bia Khalifa îl va duce pe Fulgy în Spania, să-i cunoască părinții. Tânărul a mărturisit că iubita lui și-a sunat tatăl, iar acesta a spus un “si” de spaniol adevărat. El speră să facă impresie bună și toate lucrurile să funcționeze așa cum scrie la carte.

La fel de bucuroasă că are o relație frumoasă este și Bia, care ar fi spus pe la colțuri că se gândește serios să devină mamă tânără, pentru că-și dorește enorm. Și se pare că a găsit și bărbatul potrivit. În ceea ce o privește pe Viorica de la Clejani, se pare că rugăciunile i-au fost ascultate, așa că toată lumea așteaptă să-l vadă pe Fulgy la casa lui.

Recomandarile noastre