Fulgy vorbește despre „turnătorii” de la studioul lui Velea și îl amenință pe Nelson Mondialu

Fulgy vorbește despre „turnătorii” de la studioul lui Velea și îl amenință pe Nelson Mondialu
Fulgy are un stil aparte în a se face vizibil. După tot circul iscat în urma faptului că a fost prins drogat la volan, mai e în conflict deschis cu Nelson Mondialul. Dar, veste mare! Și-a găsit studio de înregistrări, altul decât cel al lui Alex Velea. De ce era nevoie de asta? Juniorul Clejanilor vorbește despre „turnătorii” care i-au făcut bucata serile trecute.

Fulgy vorbește despre „turnători” în cel mai recent live postat pe o rețea de socializare. A ieșit la masă cu tovarășii lui, și la „un șpriț din ăla bun”. Are gardieni de bază în disputa cu Nelson Mondialu.

Fulgy continuă să vorbească pe rețelele de socializare despre ceea ce se întâmplă în viața lui zilele acestea. El susține că Nelson Mondialu ar fi pus diverse persoane să-l amenințe. Tocmai de aceea, a cerut ajutorul oamenilor legii. „Mă simt neajutorat, îmi este frică. Nelson a pus lume să mă sune și să mă bată. România, trezește-te! Sunt terorizat cu telefoanele de interlopul Nelson Mondialul”, este mesajul pe care Fulgy l-a scris către Poliția Română și l-a postat pe Facebook.

„Nelson, dacă mă bați, te omoară!”

În urmă cu câteva ore, băiatul Clejanilor a anunțat că a luat legătura cu unii dintre cei mai periculoși interlopi din Capitală, care l-au asigurat că nu i se va întâmpla nimic.

În urmă cu nici 48 de ore, Fulgy plângea, la propriu, pe Instagram și spunea că se teme pentru viața lui, din cauza lui Nelson Mondialu. La doar câteva ore, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a avut un apel video cu interlopi cunoscuți din țară. Și, spune el, a primit asigurări că nu i se va întâmpla nimic.

„Am vorbit cu Adrian Corduneanu, am vorbit cu Ionică și cu Răzvan de la Pitești, care a spus că Nelson Mondialu își cere scuze acum pe live și șterge videoclipul de pe YouTube că-i dau eu bani” , a spus Fulgy pe Instastory. Și tot el i-a transmis un mesaj crunt Mondialului: „Nelson, a zis Bogdan de la Ploiești că dacă mă bați, te omoară”.

Fulgy a găsit studioul fără „turnători”

Dar mezinul Clejanilor rămâne fidel ideii că trebuie să  înregistreze și să lanseze o piesă muzicală. Iar cum de la studioul lui Alex Velea a plecat supărat și, mai în glumă, mai în serios, a spus că acolo ar fi „turnători”, care i-ar fi trimis poliția în întâmpinare, acum spune că a găsit alt studio de înregistrări. „Sunt și eu la societatea DeSanto Music și scoatem un hit. Pentru că aici nu sunt turnători”, spune Fulgy în timp ce trage, conspirativ și cu subînțeles, cu ochiul.

Amintim că într-o primă intervenție după ce a fost dus la INML în legătură cu prelevarea probelor biologice după ce testul de droguri instant a ieșit pozitiv, Fulgy a povestit că în seara cu pricina se întorcea acasă de la studioul de înregistrări al lui Alex Velea, cu care plănuia să scoată o melodie.

El a spus că suspectează anumiți „turnători” care i-ar fi pus poliția pe urme.  Fulgy a motivat prezența drogurilor în sânge prin faptul că ar fi fumat pasiv canabis, de la cei din jur. Dar tot el a susținut în mai multe declarații publice că la studioul lui Alex Velea nu se consumă substanțe psihoactive.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu se mai ascund. Uite cum au fost surprinși. FOTO

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp