Fulgy al Clejanilor visează cu tupeu: ”Nu studiem si noi ceva, Loredana Groza?”

Fulgy al Clejanilor visează cu tupeu: ”Nu studiem si noi ceva, Loredana Groza?”
În plin scandal legat de consumul de droguri, Fulgy întoarce foaia. Acesta i-a făcut o propunere incredibilă unei mari vedete. Cu cine vrea să cânte fiul Vioricăi de la Clejani.

Nu există zi în care Fulgy să nu surprindă cu câte ceva. Acesta i-a trimis un mesaj unei blonde superbe cu care își dorește să cânte.

Șoc pentru fanii lui Fulgy. Ce planuri de viitor are. Cu cine vrea să cânte artistul

După nenumărate declarații legate de consumul de droguri, lacrimi și păreri de rău, Fulgy surprinde cu o propunere inedită. Se pare că vrea să ajungă neapărat în topuri și s-a gândit să cânte alături de Loredana Groza. Tânărul nu a stat pe gânduri și i-a trimis urgent un mesaj juratei Next Star.

”Nu studiem si noi ceva @loredanagroza? Promit ca te acompaniez bine de tot @loredanagroza. Un Chopin, Liszt, ceva jazz, am pian Stainway & Son”, este mesajul lui Fulgy pentru Lori. Până în acest moment însă, vedeta nu a răspuns absolut nimic.

L-a chemat pe Nelson Mondialu la o confruntare

Tot Fulgy spune că în ultimele zile a ajuns să fie terorizat și amenințat de Nelson Mondialu. Și pentru că s-a speriat îngrozitor, a apelat la ajutorul oamenilor legii. „Mă simt neajutorat, îmi este frică. Nelson a pus lume să mă sune și să mă bată. România, trezește-te! Sunt terorizat cu telefoanele de interlopul Nelson Mondialul.”, a scris el pe facebook.

Pe de altă parte, el a vrut să-i arate lui Nelson Mondialu că nu va tremura niciodată de frică în fața lui, printr-un alt mesaj pe Instastory. „Cine ești mă tu, ce-ai făcut tu în țara asta? Cine ești? Dacă erai șmecher auzeam de tine, dar eu n-am auzit de tine decât în râsuri, în bătăi de joc. (…) Cum știi tu chestii despre mine de la pripași, așa știu eu chestii despre tine de la șmecheri. Nu mai pune lume să mă sune, vino, mă, tu pe Dudești unde s-a inventat șmecheria. Vino cu mine la interval”, spune băiatul Vioricăi de la Clejani.

Sursă foto: instagram, protv.ro

 

 

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp