Funcționari publici din Utah au avut parte de o surpriză de proporții, într-o zi banală. Ce au descoperit e uimitor!

Funcționari publici din Utah au avut parte de o surpriză de proporții, într-o zi banală. Ce au descoperit e uimitor!
Ceea ce a început ca asistență de rutină a faunei sălbatice, a luat o întorsătură extraterestră pentru Departamentul de Siguranță Publică din Utah. Ofițerii au dat peste un misterios monolit în mijlocul statului american Utah.

Câțiva funcționari publici ai Departamentul de Siguranță Publică din Utah au descoperit un monolit misterios în timp ce numărau oile sălbatice dintr-un elicopter.

Structura ciudată, care are o înălțime de aproximativ trei metri, pare înfiptă în pământ. Monolitul este făcut din metal, iar strălucirea sa contrastează puternic cu rocile de culoare roșiatică din jurul său. 

„Este cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut în toți anii mei de zbor. Unul dintre biologi l-a văzut, când zburam chiar deasupra lui. Mi-a zis: hei, hei, hei, întoarce, întoarce!. Și eu l-am întrebat: Ce este? Iar el mi-a zis: E o chestie acolo, înapoi, trebuie să mergem să ne uităm la ea”, a povestit Bret Hutchings, pilotul elicopterului.

Odiseea Spațială, în viața reală

Reprezentanții unității de patrulare din Utah au făcut publice imagini cu monolitul, dar și cu oile sălbatice din apropiere. Pilotul de elicopter a spus că obiectul pare făcut de mâna omului și înfipt bine în sol, nu aruncat din zbor. 

„Presupun că este vorba de un artist din noul val sau, poate, cineva care a fost mare fan al (filmului) 2001: Odiseea Spațială”, a adăugat acesta. 

Monolitul și amplasamentul său seamănă evident cu faimoasa scenă din pelicula lui Stanley Kubrick din 1968, în care un grup de maimuțe dau peste un monolit enorm. 

Totuși, este ilegal să se instaleze structuri sau artă fără autorizație pe terenuri publice „indiferent de pe ce planetă proveniți”, a declarat Utah DPS într-un comunicat publicat luni.

Locația monolitului nu este dezvăluită și încă nu este clar cine – sau ce – a pus monolitul acolo, a spus DPS.

Începând de luni, Biroul de gestionare a terenurilor va decide dacă este necesară o investigație suplimentară.

Lovitură cumplită. Sue Ellen din serialul ”Dallas” în lacrimi. De ce plânge