Lovitură cumplită. Sue Ellen din serialul ”Dallas” în lacrimi. De ce plânge

Lovitură cumplită. Sue Ellen din serialul ”Dallas” în lacrimi. De ce plânge
A fost zi în lacrimi pentru actrița Linda Gray, din serialul de mare succes ”Dallas”. În ziua în care a comemorat opt ani de la moartea lui Larry Hagman, partenerul ei din serial, a mai primit o lovitură grea.

Larry Hagman a murit în urmă cu opt ani, pe 23 noiembrie 2012. El și actrița Linda Gray au fost personajele principale din serialul de mare succes ”Dallas”, difuzat și în România, în anii ʹ80. Au rămas prieteni toată viața.

Sue Ellen din serialul ”Dallas” în lacrimi. De ce plânge

Actrița Linda Gray (80 de ani) a anunțat că fiul său, Jeff Thrasher, în vârstă de 54 de ani, a murit, luni, 23 noiembrie. ”O reamintire a vieții fiului meu Jeff. Era ființa cea mai bună, cea mai nostimă, cea mai dulce… El a adus lumii atâta dragoste și era iubit de toată lumea! Fie ca să aibă o călătorie magică”, a scris actrița lângă două fotografii dragi.

Fanii o susțin cu numeroase mesaje. Ei i-au trimis și îi trimit în continuare numeroase mesaje de încurajare. ”Nu există cuvinte pentru așa ceva. Îmi pare rău pentru pierderea dumneavostră. Rămâneți puternică”. ”Gândurile și rugăciunile mele sunt pentru dumneavoastră în acest moment trist”. Nu s-a anunțat, deocamdată, cauza morții lui Jeff atât de timpurie.

Jeff Thrasher era fiul pe care actrița americană l-a avut cu regizorul artistic și fotograful Ed Thrasher, cu care a fost căsătorită din anul 1962 până în 1983. Linda Gray mai are o fiică, Kehly Sloane, în vârstă de 52 de ani, rezultată tot din căsătoria cu Ed Thrasher. De la aceasta, vedeta din ”Dallas”, are doi nepoți, Ryder și Jack Sloane.

Linda Gray a mai avut o tragedie în familie. Sora ei mai mică, Betty, a murit în anul 1989 răpusă de cancer la sân.

După divorț, actrița nu s-a mai recăsătorit. Era mândră de cei doi copii ai ei și asta o făcea să țină bătrânețea la distanță.

Jeff Thrasher a fost producător de televiziune

Jeff Thrasher a lucrat ca realizator și producător pentru mai multe proiecte de televiziune. În 2017, Jeff a regizat show-ul de televiziune Furze World Wonders. Mama sa, Linda Gray, a debutat ca fotomodel. Apoi a jucat în serialul ”Dallas” din 1978 până în 1989. A mai lucrat împreună cu Sylvester Stallone și între 1994 – 1995 pentru Models Inc. S-a întors în ”Dallas” în 1996 și 1998 și în continuarea serialului între 2012-2014.


O mare minciună! Clip fals cu banner anti Trump pe turnul Eiffel, distribuit în masă pe internet