Gabriel Cotabiță, pe patul de spital. În ce stare se află artistul

Gabriel Cotabiță, pe patul de spital. În ce stare se află artistul
Virusul care ne dă bătăi de cap de ceva vreme continuă să facă victime, trimițând un alt artist îndrăgit direct pe patul de spital. Fiica lui Gabriel Cotabiță a oferit detalii despre starea de sănătate a tatălui ei.

Gabriel Cotabiță, un artist apreciat în vârstă de 65 de ani, a fost testat pozitiv COVID-19. El se află momentan în spital și a fost nevoit să se interneze. Fiica acestuia a oferit detalii despre starea lui de sănătate,

Gabriel Cotabiță, testat pozitiv COVID-19

Nu se cunosc foarte multe informații despre starea de sănătate a artistului, primele declarații fiind făcute chiar de fiica acestuia, Aela. Ea susține că familia își dorește foarte mult ca artistul să se însănătoșească și revină cât mai curând acasă. Potrivit declarației sale de la Antena Stars, Gabriel Cotabiță nu suferă de o formă gravă, nu este intubat, ci doar necesită să fie monitorizat.

„Sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând zilele acestea şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate. El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte”, a declarat Aela, pentru Antena Stars .

Problemele de sănătate ale lui Gabriel Cotabiță

Gabriel Cotabiță a suferit un atac cerebral în anul 2015, iar recuperarea a durat extrem de mult. De asemenea, artistul a fost în comă timp de trei săptămâno. Din fericire, el a reușit să lupte și a revenit pe scenă.

„Mi-a fost foarte greu luni de zile! Îmi amintesc că urcam pe scenă cu prompter, și cântam uitându-mă tot timpul acolo! Avem momente când nu îmi aduceam aminte versurile, erau așa niște flash-uri ciudate… și trebuia să fac ceva rapid! De aceea, am recurs la acel tertip, să nu simtă oamenii din public că ar fi fost ceva în neregulă cu mine. Tulburările erau dure și îmi dădeau o stare de anxietate. Cu timpul, din fericire, ele au devenit din ce în ce mai rare, iar după un an, nu am mai avut nimic. Totul este acum perfect și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru în fiecare zi”, a declarat Gabriel Cotabiţă în trecut.

Alimente care ajută ficatul. Sunt la îndemână

Recomandarile noastre