Gabriel Cotabiță este inginer de profesie, dar scena l-a atras mai mult, încă de la 12 ani. A debutat în muzica rock la 20 de ani și de atunci a cântat pe scenă în fața a milioane de oameni.  Pe 1 noiembrie, artistul împlinește vârsta de 65 de ani, din care 45 a fost în lumina reflectoarelor. Timpul a trecut și peste el și este cu mult schimbat.

Gabriel Cotabiță, la hotarul dintre viaţă şi moarte

Pe 8 mai 2015, Gabriel Cotabiţă a fost la hotarul dintre viaţă şi moarte, în urma unui stop cardiorespirator. A fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală în stare gravă, după ce paramedicii l-au resuscitat timp de 20 de minute la sala de sport unde a fost găsit inconştient. Artistul a stat trei săptămâni în comă şi 69 de zile în spital, iar recuperarea sa a fost un adevărat miracol.

2015, la ieșirea din spital

Pe 3 iulie, cântăreţul revine la Floreasca, unde medicii i-au montat un defibrilator intern care va servi la evitarea unor tulburări de ritm cardiac. Gabriel Cotabiţă va purta toată viaţa acest dispozitiv.

Când a ieșit din spital, era de nerecunoscut: era foarte slab și abia se putea deplasa.

Gabriel Cotabiță a șocat turiștii de pe Litoral

În această vară, Gabriel Cotabiţă a fost surprins complet schimbat. Artistul a fost surprins la o repetiție, la un complex din staţiunea Olimp, iar turiștilor nu le-a venit să creadă când l-au văzut pe artist.  Cântărețul era vizibil mai împlinit cu câteva kilograme în plus, părul lung şi răsfirat de-a lungul creștetului, chiar şi vocea era diferită, scrie evz.ro.

Vedeta abia mai atinge acutele din piesele pe care deunăzi le cânta fără nici o problemă, iar lungimea notelor pe care a abordat-o indică și ea o potihnire, apelând la un astfel de artificiu pentru a se așeza pe sunete, din cauza nesiguranței glasului său.

Gabriel Cotabiţă, familia

Gabriel Cotabilă are 65 de ani și trei fete, pe Aela, Eliza și Milena, din prima căsătorie, cu Ioana. Acum este căsătorit cu Alina și au sărbătorit 10 ani de iubire. El va împlini 65 de ani mâine, iar ea are 37 de ani.

Însă, iubirea nu cunoaşte vârste. Cei doi spun că sunt mai fericiţi pe zi ce trece, mai îndrăgostiţi. Cum a început povestea lor de iubire?

Nu mulţi l-ar fi văzut pe Gabriel Cotabiţă din nou în postura de mire. Dar iată că s-a întâmplat în 2016, atunci cei doi au spus marele DA, au devenit soţ şi soţie. Alina Cotabiţă a povestit despre fiorii dragostei, despre cum s-au văzut pentru prima dată în 2010. Atunci a început totul: „Ne-am cunoscut în 2010. După un spectacol al lui, la care am fost şi care mi-a plăcut mult. După concert, i-am dat un mesaj pe Facebook.”. De acolo, a mai fost doar un pas, până să își declare dragoste pe viață.

Gabriel Cotabiță, cariera

”Mamaia! Eu sunt cel mai premiat solist la acest festival! Cu tot felul de premii… În 1992, ştiu că atunci am câştigat trofeul, cu piesa «Lasă-mi pe cer o stea», la secţiunea creaţie, compusă de Ion Cristinoiu. Dar am câştigat şi locul 2 la creaţie cu piesa «Dacă lumea ar fi a mea», de Horia Moculescu, şi locul 2 la şlagăre, cu «Balada ultimului soldat», compusă de George Natsis. Prima mea participare la Mamaia a fost în 1986, cu melodia «Chemarea pământului», compusă de Ionel Tudor. Fără premiu, dar cu… cutremur. Am chemat bine pământul! (în 31 august 1986 s-a produs un cutremur cu o magnitudine de 7,1 grade pe scara Richter, cu epicentrul în Munţii Vrancei – n.r.)”, povestea Gabriel Cotabiță. Iar premiile au tot venit, în fiecare an.


Așa arată o divă! Oare ce comentarii ar face Iulia Albu, Dana Budeanu sau Botezatu?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri